23948sdkhjf
Del siden
Annonce

God sommer – Nyhedsbrev fra GCDK juli ´23

Udover en sommerhilsen bliver du blandt andet klogere på en ny IKT-guide, programmet for BIM World Cph og muligheden for at blive beta-tester af Archicad 27.

Med dette nyhedsbrev ønsker vi alle en god og afslappende sommer.

Tusind tak til vores kunder, samarbejdspartnere, studerende og venner af huset, der har været med til at sikre at 1. halvår af 2023 har været endnu et interessant halvår i vores regi.

Som det fremgår af billedet, holdt vi vores sommerfest sammen ca. 135.000 andre, og vi går på sommerferie fredag d. 7. juli og er tilbage mandag d. 31. juli.

Nyd sommeren, sørg for at få slappet af og pas på jer selv og hinanden. Vi ses veludhvilede på den anden side.

I sidste nyhedsbrev før sommerferien fandt vi også plads til en række nyheder, og her er hvad vi valgte at fortælle om. 

Invitation til Archicad 27 Technology Preview Program
Ultimo september bliver Archicad 27 frigivet. Men allerede nu kan du skrive dig op til GRAPHISOFTs Technology Preview Program, hvor du har mulighed for at teste den kommende version af Archicad.

LÆS MERE om Archicad 27

Ny IKT-guide viser vej til bedre digitalt samarbejde 
Molt Wengel har i samarbejde med buildingSMART Danmark udgivet ’Bygherrens anvendelse af IKT og openBIM’. Formålet er at give bygherrer  en kort og enkel indføring i, hvad der overvejes, når der stilles krav til det digitale samarbejde i byggeriet.

LÆS MERE om den nye IKT-guide 

Se programmet til BIM World Copenhagen  
19.- 20. september afholder Building Green den første udgave af BIM World Copenhagen/Nordic Digital Construction. Programmet er netop offentliggjort og du møder bl.a. Steen Sunesen (Statsbygg), Michael Ørsted (Københavns Kommune), Simon Ólafsson (IKTECH) og mange, mange andre.

Se programmet for BIM World Copenhagen

Importer 3D-objekter med 30% rabat 
Modelport er et værktøj til Archicad-brugere, som har behov for at importere 3D-objekter fra andre programmer i forskellige fil-formater som f.eks. 3DS & DXF, FBX, OBJ, Blender 3D og Lightwave.

Hele juli får du 30% rabat på første års abonnement af ModelPort

Tips & Tricks Webinar: Mængdeudtræk og Schedules
Nu kan du se eller gense vores seneste "Tips & Tricks"-webinar, hvor du finder masser af eksempler på, hvordan du kan få mere ud af Schedules i Archicad. 

Se Tips & Tricks webinar

Nyhedsbreve fra GRAPHISOFT Center Danmark?
Hvis du vil holde dig opdateret om BIM, læse interviews med udvalgte aktører eller vide mere om LCA, kan du tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev. Du tilmelder dig her →  

 

 

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.078