23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kursus | Håndtering af NIS2 i en praktisk kontekst - Modul 1

Bureau Veritas afholder et tre dages kursus inden for Cybersikkerhed, hvor du kan blive klogere på NIS2, og hvordan dig og din virksomhed kan håndtere NIS2 i praksis. Kurset er opdelt i 2 moduler. Modul 1 er et grundmodul, som afholdes den 19. september 2023. Modul 2 er derimod et udvidet modul, som afholdes den 20.-21. september 2023.

Få et konkret og håndterbart bidrag til din virksomhed, ledere og nøglemedarbejdere, der ser sig selv som omfattet af NIS2 direktivet.

Kursusrækken giver dig et grundigt indblik i EU kommissionens formål med lovgivningen, at udbrede kendskab til de krav, som direktivet pålægger de omfattede organisationer samt give konkrete råd og vejledning til at skabe et overblik over hvilke områder og sikkerhedsstandarder, der bidrager til at efterleve direktivet på en fornuftig måde.

Hvem bør deltage?

Kurset henvender sig til CISO, C-level, forretningsudviklere, IT-sikkerheds- og kvalitetsledere og IT/OT-specialister. Andre faggrupper som arbejder med f.eks. jura, HR, og øvrige forretningsområder vil også have gavn af at deltage.

Kurset er modulopbygget i 2 moduler – modul 1; et grund modul og modul 2; et udvidet modul - hvor det er muligt, at tilegne sig en god solid viden og udvikling af færdigheder og arbejdsgange, der konkret kan hjælpe virksomheder i arbejdet med NIS2 direktivets kravelementer.

Modul 1; ”Den grundlæggende forståelse": 1 dag

Modul 1 er grundmodulet, hvor vi gennemgår både NIS2 direktivet og ISO 27001 standarden og ser på sammenhænge og praktiske muligheder for korrekt reaktion på sikkerhedshændelser. De forskellige cases og øvelser vi gennemgår, vil gøre det nemmere at bruge ISO standarden i NIS2 sammenhængen.

Forhåndskendskab: På dette modul forudsættes ingen eller kun ringe kendskab til NIS2 direktivet og til cyber- eller informationssikkerhed ifg. ISO 27001, ISO 22301 og andre sikkerhedsstandarder. Du vil blandt andet få kendskab til følgende:

  • Direktivets formål og omfattede virksomheder
  • Krav til virksomheder og deres ledelse
  • Risikovurderinger og sikkerhedsforanstaltninger
  • Rapportering, tilsyn og sanktioner
  • Ramme og fokus for ledelsessystemet ISO 27001
  • Identifikation og evaluering af informationsværdier 
  • Risikostyring og change management
  • Annex A og ISO 27002 (Vejledning til sikkerhedsforanstaltninger) 
  • NIS2 i en ISO 27001 kontekst – hvor passer krav og foranstaltninger?
  • Gennemgående casestudie og praktisk relevans 

Tilmeld dig her...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047