23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skruefundamenter og beslag forenes i nyt samarbejde

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at BAYO.S Skruefundamenter ApS har indgået samarbejde med Simpson Strong-Tie. Simpson Strong-Tie vil overtage forhandlingen af skruefundamenter fra BAYO.S' DIY-sortiment.

Det betyder, at Simpson Strong-Tie pr. 1. juni 2023 er begyndt at sælge BAYO.S DIY-produkterne til byggemarkeder i Norden.

Som BAYO.S kunde vil du ikke mærke nogen forandring i hverdagen, da du fortsætter med at bestille varer hos BAYO.S ved at ringe til BAYO.S salgs- og servicekontor som hidtil. Efter 1. juli 2023 vil du også kunne afgive ordrer til besøgende Simpson Strong-Tie-sælgere, der vil videresende ordrerne til BAYO.S.

Overdragelsen vil ske i en glidende overgang frem til 1. januar 2024, hvorefter alt fremtidigt salg håndteres af Simpson Strong-Tie.

I løbet af det næste halve år vil Simpson Strong-Tie derfor i samarbejde med BAYO.S kontakte dig for at få lavet den bedste løsning og overgang for dig. BAYO.S vil selvfølgelig fortsat producere skruefundamenterne, så den kendte kvalitet og forsyningssikkerhed holdes.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

BAYO.S Skruefundamenter
Dirch Sylvester
Salgsdirektør
Tel: (+45) 4193 0712

Simpson Strong-Tie
Ricki Mortensen
Markedschef
Tel: (+45) 2788 7412

BAYO.S Skruefundamenter ApS
Ankervej 1
4800 Nykøbing Falster
Guldborgsund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39002299

Kontaktperson

MT

Send til en kollega

0.048