23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Guide til lægning af rullegræs fra A-Supply

Står du overfor at skulle anlægge en ny græsplæne? Hos A-Supply forhandler vi rullegræs af bedste kvalitet hvor du med den rette lægning samt efterfølgende vedligeholdelse i den første tid derefter, er sikret en flot græsplæne på rekordtid. Vi har her udarbejdet en lille guide som både professionelle og nybegyndere ud i lægning af rullegræs med fordel kan benytte:

Står du overfor at skulle anlægge en ny græsplæne? Hos A-Supply forhandler vi rullegræs af bedste kvalitet hvor du med den rette lægning samt efterfølgende vedligeholdelse i den første tid derefter, er sikret en flot græsplæne på rekordtid.

Vi har herunder udarbejdet en lille guide som både professionelle og nybegyndere ud i lægning af rullegræs med fordel kan benytte:

Forberedelse

Start med en grundig inspektion af det område, hvor der skal lægges rullegræs med henblik på at identificere eventuelle probelmer.

Herefter kan man med fordel få foretaget en jordanalyse for at evaluere jordens næringsindhold og pH-niveau. Dette vil hjælpe digf med at afgøre om der er behov for tilføjelse af gødning eller kalk.

Du kan med fordel tilføje organisk materiale som kompost eller kompostblandinger for at forbedre jordstrukturen, næringsindholdet og dræningen.

Sørg sidst men ikke mindst for at nivellere jorden ved hjælp af en jordplaneringsmaskine for at opnå en jævn og ensartet overflade.

Lægning af rullegræsset

Når du og dit firma bestiller rullegræs gennem os hos A-Supply eller hos vores B2C webshop wals.dk er du sikret rullegræs af højeste kvalitet. Du modtager det klar til lægning og for at undgå at det tører ud anbefaler vi at det lægges indenfor 24 timer efter modtagelse. Heldigvis går det hurtigt med at lægge rullegræsset, så selvom 24 timer lyder som kort tid, så går det let som en leg.

Begynd lægningen af rullegræs ved at placere den førstegræsstrimmel langs en lige kant og fortsæt derefter med at rulle og tilpasse græsstrimlerne, så de ligger tæt sammen uden mellemrum eller overlappende kanter.

Vær desuden opmærksom på at inspicere og erstatte eventuelt beskadigede eller dårlige græsstrimler - dette sker dog yderst sjældent me vores rullegræs.

Efterbehandling og vedligeholdelse

Efter lægning skal rullegræsset vandes rigeligt for at hjælpe det med at etablere sig. fastlæg en vandingsplan, der sikrer tilstrækkelig fugtighed, men omvendt også undgår overvanding.

Efter etableringsperioden skal du, som du plejer, blot pleje din nye smukke plæne ved hjælp af græsklipning, ukrudtsbekæmpelse, luftning af jorden efter behov samt eventuelt anvende en afbalanceret gødning af og til for at sikre at plænen holder sig godt i mange år fremover.

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.048