23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BASE Erhverv ser lyst på fremtiden

Igen en rekordomsætning - bundlinjen er ikke fulgt med, men alligevel ser BASE Erhverv lyst på fremtiden.

BASE Erhverv as
Vi ser lyst på fremtiden
BASE Erhverv udgiver i år det 20. regnskab i virksomhedens historie. Her i jubilæumsåret leverer BASE Erhverv igen rekordomsætning. Resultatet på bundlinjen er dog ikke fulgt med omsætningen, for som de fleste har mærket, spiller mange faktorer ind på økonomien i virksomhederne såvel som i privatøkonomien. Det seneste år har bl.a. budt på krig, rentestigninger, øget inflation, energikrise, voldsomme prisstigninger og ikke mindst store leveranceudfordringer. Det stærke og hårdtarbejdende BASE- team har styret flot igennem udfordringerne, men alligevel har uroen i markedet har haft indflydelse på årets resultat.
Den rekordstore omsætning udgør 614 mio. kr. med en indtjening på 10.8 mio. kr. før skat.
Adm. direktør, CEO Klaus Rønslev siger: -Vi har i en årrække haft stabile regnskaber med kontinuerlig vækst, og sådan ser vi også dette års regnskab. Ingen skal dog være i tvivl om, at det seneste år med afstand har været det mest udfordrende i BASEs levetid. Når det er sagt, så ser jeg særdeles lyst på fremtiden, og der er tegn på, at der kommer mere ro i markedet. Således kan vi fokusere på det, vi er gode til: at bygge idræts- og erhvervsbyggeri.
BASE har i løbet af året afleveret flere flotte idræts- og erhvervsbyggerier til tilfredse kunder landet over. Blandt mange spændende sager er bl.a. afleveret det fjerde byggeri til en trofast kunde i Hedensted, mens også Biltema har fået overdraget nøglerne til den fjerde butik i rækken. Desuden er der afleveret ikke mindre end fire nye idrætsbyggerier til tilfredse bygherrer: Gymnastikkens Hus i Fredensborg, to idrætshaller til Horsens Kommune og endelig et nyt klubhus, omklædning og tribuner til Brøndby Kommune.
Også i det kommende år er mange spændende opgaver undervejs for BASE Erhverv. I sommeren 2023 flytter Normal ind i deres knap 80.000 m2 store logistikcenter langs E45, byggeriet for FTZ går i jorden på deres kommende 35.000 m2 logistikcenter på Fyn. Begge sager bæredygtighedscertificeres som DGNB-guld.
Der er stor tro på fremtiden, ordretilgangen er intakt, og med et stærkt team af dygtige og engagerede medarbejdere, står BASE Erhverv godt rustet til de kommende års spændende opgaver.
Der er 24 medarbejdere, 6 i Roskilde og 18 i Horsens, i virksomheden.

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711

Kontaktperson

Klaus Rønslev
Direktør
+45 29634429 kr@baseerhverv.dk

Send til en kollega

0.047