23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udebrus hitter - Se diskret udebrus ved glamping lodges på Hvidbjerg Strand Camping

Udebruseren er kommet for at blive i indretningen – både i den private have og i sommerhuset. Dog ønsker de fleste stadig lidt privatliv, når de står under bruseren . Og det er derfor nødvendigt med en god og holdbar afskærmningsløsning. Med Rustik Hegn har feriehytterne på Hvidbjerg Strand Camping fået et smukt og sammenhængende uderum med flere funktioner.

På den jyske vestkyst har en række charmerende stråtækte Glamping lodges på Hvidbjerg Strand Camping fået lidt af en opgradering indenfor og i uderummet. Og her var udebruseren et must, da et brusebad under åben himmel giver vaskeægte wellness til glade feriegæster.

Det klassiske træhegn, PLUS Rustik Hegn - er her anvendt som kabine omkring bruseområdet og som rumdeler imellem hytternes træterrasser. Det tætte træhegn har det helt rigtige udtryk og skaber masser af hygge og atmosfære uden at tage fokus og larme i landskabet.

Rustik-hegnet er udover sit enkle design kendetegnet ved at være ideelt til specialbyggede projekter. Hegnet kommer nemlig  uden sideramme og kan derfor nemt tilpasses i bredden, når der skal bygges hegn på mål.

Fakta om Rustik-hegnet:

  • Hegn produceret af FSC-certificeret træ.
  • Kommer uden sideramme, hvilket gør det muligt at tilpasse hegnet i bredden.
  • Tæt hegn inspirereret af det klassiske plankeværk.
  • Fås som hegnselement og låger i to forskellige højder.

Har du spørgsmål til vores produkter, så ring til os på tlf: +45 7996 3333. Vi er klar til at hjælpe dig. 

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34564310

Kontaktperson

KLG
Kirsten Lukmann Gormsen
Content- og SoMe-medarbejder
klg@plus.dk

Send til en kollega

0.047