23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom på on-site besøg på Marmormolen

Den 28. juni kan du komme med på byggepladsbesøg, når Dansk Netværk for Træbyggeri arrangerer on-site besøg på Marmormolen. Arrangementet er åbent for ikke-medlemmer og er gratis. Der er stadig få pladser tilbage.

Kom med Netværk for Træbyggeri på besøg på Marmormolen i Nordhavn

Den 28. juni kan du komme med Netværk for Træbyggeri på besøg på Marmormolen i Nordhavn på byggepladsbesøg. Her skal vi besøge byggepladsen og høre oplæg om den erhvervsejendom, som AP Ejendomme opfører og som med sine godt 28.000 kvadratmeter, er et af Danmarks største byggerier i træ.  

Praktiske oplysninger

On-sitebesøget afholdes den 28. juni 2023 fra kl. 14.00-16.00. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt. OBS: begrænset deltagerantal – pladserne fordeles efter først-til-mølle. 

Adressen er Sandkaj, helt oppe mod kalkbrænderihavnsgade, 2150 København.  Husk også at medbringe sikkerhedsudstyr i form af sikkerhedssko, hjelm og vest.

Er eventet udsolgt? Send mail til chla@teknologisk.dk og skriv dig på venteliste.

Tilmeld dig her


Om Marmormolen

Bæredygtighed er kodeordet for det store erhvervsbyggeri, som AP Ejendomme er i gang med at opføre på Marmormolen i Københavns Nordhavn. For ejendommen, der kommer til at rumme godt 28.000 kvadratmeter fordelt på otte etager, vil blive helt eller delvist udført i massivtræ i konstruktionerne. Dermed vil CO2-udledningen blive reduceret markant i forhold til, hvis der blev brugt traditionelle byggematerialer. Ejendommen, der bliver 36 meter høj, bliver blandt de største bygninger i træ herhjemme og vil bidrage til flere af FN’s verdensmål. Bygningen vil blandt andet bidrage til verdensmålene for Sundhed og trivsel, Bæredygtige byer og lokalsamfund, Ansvarligt forbrug og produktion og Partnerskaber for handling. Læs mere om Marmormolen her: https://appension.dk/nyheder/2021/ap-pension-opfoerer-kaempe-traebyggeri-i-nordhavn 

Netværk for Træbyggeri er støttet af WE BUILD DENMARK og faciliteres af Teknologisk Institut.

 

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047