23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny teknologi gør produktion af CO2-reduceret beton lettere - webinar

Deltag i gratis webinar tirsdag d. 27/6 om den nye banebrydende MasterCO2re™-teknologi fra Master Builders Solutions, som muliggør fremstilling af beton med reduceret klinkerindhold, uden at gå på kompromis med betonens reologi, bearbejdelighed over tid og styrkeegenskaber.

Betonbranchen er i fuld gang med at iværksætte konkrete tiltag for at bidrage til reducering af CO2-udslippet, fx gennem nedbringelse af cementindholdet og ved at benytte nye klinkerreducerede cementtyper. 

Master Builders Solutions® introducerer nu MasterCO2re™ - en banebrydende additivløsning baseret på Intelligent Cluster System-teknologi, der muliggør lettere produktion af robust beton baseret på cement med reduceret klinkerindhold. Den nye additivløsning kan hjælpe betonproducenter med de aktuelle udfordringer og understøtter samtidig rejsen mod mere bæredygtighed.

Derfor afholder vi et online webinar om denne nye teknologi. I webinaret kan du høre om:

  • Hvordan MasterCO2re™ kan forenkle produktionen af beton med reduceret klinkerindhold, uden at gå på kompromis med de ønskede egenskaber såsom styrke, bearbejdelighed og reologi.
  • Hvorfor vores nye Intelligent Cluster System-teknologi er unik i markedet.
  • Hvordan du kan spare betydelige mænger CO2.

Dato:  tirsdag d. 27. juni kl. 14.00
Varighed: 1 time inkl. tid til spørgsmål
Sprog: Engelsk

Læs mere og tilmeld dig her!

Master Builders Solutions Denmark A/S
Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41387645

Kontaktperson

Send til en kollega

0.079