23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi har fødselsdag

Vi hos Dorch & Danola har fødselsdag, og det skal selvfølgelig fejres på den eneste rigtige måde: med stærke fødselsdagspriser på en masse lækkert værktøj – og selvfølgelig kage.

Kom til fødselsdag den 1.7
Alle er inviteret til fødselsdag lørdag den 1. juli hos os på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense SØ - og ellers varer fødselsdagen fra den 23.6 til og med den 2.7, hvor man kan få masser af fedt værktøj til fødselsdagspriser.

 

92 år med værktøj
Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos Dorch & Danola godt kan lide værktøj; vi kan faktisk rigtig godt lide værktøj – faktisk så meget, at vi i år kan fejre 92 år som værktøjsforhandler, og det er vi meget glade for.

Vi sætter en ære i at give vores kunder professionel og personlig rådgivning hver gang, og det fortsætter vi med.

 

Det bliver endnu et spændende år
Vi holder selvfølgelig igen vores to store messer, ToolOp og Trædrejerdage, og det ser vi meget frem til. Det plejer at være nogle gode dage med en masse interessante værktøjssnakke og godt humør.

ToolOp ligger i år den 1. september, og Trædrejerdage er den 29.-30. september.

Derudover er der blandt andet flere temadage med Festool i kalenderen. De har indtil videre været en stor succes, og vi glæder os til at afholde flere.

 

Der er sket meget siden sidste fødselsdag
Vi har blandt andet fået nogle nye mærker på hylderne: Mafell, Blika, Stanley, Halder og Picard.

Mafell producerer high end elværktøj til træarbejde. Blika er en af Europas førende producenter af indretnings- og opbevaringsløsninger i stål. Stanley har en bred vifte af kvalitetsprodukter, og Halder og Picard producerer blandt andet kvalitetshamrer. Det er altså nogle rigtig gode brands at få i huset.

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028

Kontaktperson

Marie-Christine Juul Larsen
Kommunikation
mcl@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.078