23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAV NORDIC løser stor specialopgave

DAV NORDIC designer ofte specialløsninger til kunder i hele landet. En af disse løsninger er kantsikring af 900 m sti i Rudersdal Kommune. Stien har i årevis været udfordret af et nærliggende åløb, som har gjort, at stien skrider, men nu har DAV NORDIC fundet en løsning på problemet.

Nyvangsstien, som går igennem et parcelhusområde og hver dag benyttes af rigtig mange skolebørn m.fl. har i årevis været en udfordring for Rudersdal Kommune. Pga. det næliggende åløb skrider stien, og ny belægning og opretning af stien har derfor været nødvendig flere gange. Samtidig ligger stien på en skråning ned mod åløbet, som potentielt kan være farlig at styrte ned ad. Derfor kontaktede Rudersdal Kommune DAV NORDIC, som tidligere har lavet sikring af mindre stier i kommunen.

 

Stort og omfattende projekt
Dette projekt var imidlertid mere omfattende. Alene stiens længde på 900 meter gjorde, at det blev en større opgave. Løsningen blev et autoværn under terræn, som med 2,20 meter dybe septrer skal sikre at jorden ikke skrider ned mod åløbet. Over jorden er der monteret et flot pulverlakeret rækværk, som Rudersdal Kommune har leveret og DAV NORDIC monteret. Løsningen er både en forskønnelse af stien, en langt højere sikkerhed på stien og en holdbar løsning i forhold til den fremtidige vedligeholdelse.

 

DAV NORDIC er stærke til specialløsninger
DAV NORDIC har mange gange leveret specialløsninger til kunder i hele landet. Eksempler på dette er en præfabrikeret komplet træbro i Hvidovre, som var en billigere løsning end reparation af den gamle træbro. Et andet eksempel er sammenbygning af autoværn og støjskærm på Bering-Beder strækningen. Pga. pladsmangel var der ikke plads til begge dele, men det løste DAV NORDIC ved at sammenbygge autoværnet og støjskærmen. 

 

DAV NORDIC markedsleder
DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. 

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014

Send til en kollega

0.032