23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Anlægsgartner i Horsens opgraderer med kraftfuld Avant minilæsser

Avant 860i med specialredskaber er den nyeste tilføjelse til gartnerens maskinpark, og glæden er allerede stor!

Den lille anlægsgartner i Horsens har tilføjet endnu en Avant minilæsser til deres flåde. De har indtil nu haft stor succes med deres Avant 750-model og har nu også valgt at investere i den større og endnu mere kraftfulde Avant 860i.

Anlægsgartneren er begejstret for Avant minilæssere og den nyeste tilføjelse til maskinparken er ingen undtagelse. Kundens feedback er også meget entusiastisk: ”Det er en rigtig god maskine, og redskabsprogrammet er i en klasse for sig. Det er kæmpestort. Minilæsserens lave egenvægt gør, at vi kan transportere den på vores almindelige 3.500 kg maskintrailer, hvilket vi er meget glade for".

Med købet fulgte en ny hækkeklipper med knuser og udskydelig telearm. Dette innovative redskab giver en klippevidde på helt op til 3,2 meter fra maskinens midte, hvilket kan udvides yderligere til 3,8 meter med en sideforskydningsadapter.

Avant 860i minilæsseren er kendt for sin store hydrauliske kapacitet. Det betyder, at maskinen kan arbejde i tomgang under hækkeklipningen, hvilket bidrager til en betydelig brændstofbesparelse. Desuden kan føreren konstant monitorere mængden af hydraulisk olie, der sendes ud til redskabet via displayet på Avant minilæsseren.

Med Avant minilæsserens unikke kombination af kraft, fleksibilitet og effektivitet, kan Den lille Anlægsgartner fortsætte med at levere højkvalitetsarbejde til deres kunder i Horsens og omegn.

Vi takker mange gange for handlen, og vi er slet ikke i tvivl, om vi tales ved igen, når maskinparken igen skal opgraderes med nye maskiner eller redskaber.

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.047