23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Riwal Danmark tilføjer ny 6 meter elektriske teleskoplæsser fra JCB

Riwal Danmark A/S, en førende udbyder af lifte og maskiner til arbejde i højden, er begejstrede for at introducere den seneste tilføjelse til deres udlejningsflåde. Den nye 6 meter elektriske teleskoplæsser - JCB 525-60E, er en Danmarks nyhed fra en af verdens førende producenter JCB.

Denne elektriske teleskoplæsser kombinerer alle de velkendte egenskaber, som kunderne allerede kender, med en ekstra grøn dimension. Ved at være batteridrevet hjælper maskinen med at minimere miljøpåvirkningen i hverdagen. Den er også udstyret med afsmitningsfrie hjul, der giver mulighed for indendørs og udendørs arbejde.

Med en driftstid på cirka 4 timer, ved kontinuerlig brug, er JCB 525-60E en yderst effektiv løsning til enhver opgave. På blot 45 minutter kan maskinen oplades til 80% af batterikapaciteten, hvilket sikrer, at den hurtigt kan være klar til brug igen.

"Maskinen har alle de funktioner som går hånd i hånd med sikkerhed og grøn strøm" - udtaler Jesper Becker Nielsen, Sales Manager Equipment Scandinavia hos Riwal Danmark A/S.

JCB 525-60E har en række imponerende funktioner, herunder ELM fuld hydrauliske gafler, spredesamling og sideforskydning samt LED-belysning på kabinen. Disse funktioner sikrer ikke kun effektivitet, men også sikkerhed under brugen af maskinen.

Vi er stolte af at tilbyde vores kunder en elektrisk teleskoplæsser, der lever op til de højeste standarder inden for miljøvenlighed og ydeevne. Med JCB 525-60E kan vores kunder udføre deres projekter i højden med minimal miljøpåvirkning.

Læs mere om den nye 6 meter teleskoplæsser her. 

Kontakt Riwal Danmark:

Hvis du har brug for hjælp til dit næste projekt i højden, er Riwal Danmark A/S klar til at assistere dig. 

Besøg vores hjemmeside her: https://www.riwal.com/danmark/da

Om Riwal Danmark A/S:

Riwal Danmark A/S er en førende udbyder af lifte, teleskoplæssere, minikraner og trucks. Med en bred flåde af moderne og velholdte maskiner er Riwal Danmark A/S specialiseret i at levere skræddersyede løsninger til en bred vifte af brancher, som kræver arbejde i højden. Riwal Danmark A/S er dedikeret til at levere førsteklasses service og support til deres kunder og sikre sikkerhed og effektivitet i højden.

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492

Kontaktperson

FH

Send til en kollega

0.048