23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Find nemt og hurtigt dine reservedele hos WATTER ApS

Hos WATTER ApS findes reservedele og tilbehør fra en bred vifte af internationale producenter, som, med et lagerførende udvalg, nemt og hurtigt kan leveres. Mangler man reservedele og tilbehør til pumper, generatorer, entreprenørmaskiner og værktøjer, er hjælpen at finde hos WATTER ApS, som siden 2013 har specialiseret sig i netop dette.

Hos WATTER ApS føres mærker som Honda, VonArx, Simpedil, Sima bukke- og klippe maskiner, giraf slibere, ESARM armerings borde, Edilgrappa rednings- og armeringsværktøj, Proyecsa jernklippere, Tohatsu brand- og redningspumper, Bendof armeringsklippere, DOA slam og hydraulikpumper og mange, mange flere.

Det er muligt at få tilsendt reservedels/split tegninger, så man selv kan vælge nøjagtig de dele der behov for. Derudover kan man sende et billede af modelpladen, med info om serienummeret og årgangen, på den pågældende maskine, da det nemlig kan være afgørende for at sikre den helt rigtige reservedel.

Med deres gode erfaring tilbyder de en dedikeret kundeservice og hjælper gerne med rådføring, hvis man ønsker professionel rådgivning i forhold til valget af reservedele. 

For mere information om hvordan WATTER ApS kan hjælpe netop dig med reservedele, kontakt dem da på:

T: +45 70 26 16 00

E: kundeservice@watter.dk

www.watter.dk

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997

Kontaktperson

WA
WATTER ApS
info@watter.dk

Send til en kollega

0.093