23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Würth slår dørene op til ny butik på Roskildevej i Rødovre

Om få dage står en ny, flot Würth butik klar til at tage imod kunder på Roskildevej. Beliggenheden kunne ikke være bedre, når både områdets og udefrakommende håndværkere skal have hurtig adgang til Würths kvalitetsprodukter.

Når kunderne hos Würth mangler det vigtigste produkt for at kunne komme videre med deres arbejde, er det ambitionen, at der ikke må være mere end 20 minutters kørsel til den nærmeste Würth butik. Netop derfor er der god grund til, at professionelle håndværkere kan glæde sig over, at butik nummer 44 på landsplan åbner den 20. juni 2023 på Roskildevej i Rødovre.

Hidtil har områdets håndværkere været henvist til butikkerne i Rødovre, Ishøj og Dronningens Tværgade. Selv om der ikke er langt mellem de nuværende butikker og den nye, så betyder de trafikale forhold i området, at ambitionen om maksimalt 20 minutters kørsel blev udfordret.

Derfor er forventningerne til den nye butik høje, for beliggenheden er helt perfekt. Tilkørselsforholdene er optimale og der er rigeligt med parkeringspladser.

300 kvm god kvalitet

Den nye butik på 300 kvm er spækket med god kvalitet, hvad enten håndværkerne søger værktøj, befæstelse, kemi- eller sikkerhedsprodukter. Og skulle der være enkelte produkter, som ikke findes i butikkens sortiment, er der mulighed for at bestille hjem direkte fra hovedlageret i Kolding med hurtig levering.

Ud over at rumme et bredt sortiment er butikken også indrettet med både et stort mødelokale samt udendørsplads, som indbyder til kundearrangementer.

Faglig sparring og inspiration i hverdagen

Ved indretningen af butikken er der lagt vægt på, at håndværkerne ud over produkter også kan få faglig inspiration og vejledning.

Det daglige ledelsesansvar varetages af den erfarne butiksleder, Peter Gjøe Knuhtsen, der også er daglig leder i Würth-butikkerne i Ishøj og Dronningens Tværgade.

Derudover vil kunderne stifte bekendtskab med butikssælger Rasmus Nielsen og butikselev Sissel Roya Madsen.

Würth åbner officielt butik nummer 44 tirsdag den 20. juni 2023 på adressen Roskildevej 335, 2610 Rødovre.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113

Send til en kollega

0.046