23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samarbejde gav ro til opgaven

Med en stor opgave foran sig valgte malermester Birthe Olsen at få to andre malerfirmaer med på opgaven fremfor at leje deres svende.

Malermester Birthe Olsen havde travlt, da der kom en ny stor opgave ind; en gammel hovedgård var ved at blive totalrenoveret, og der var masser af malearbejde for et specialistfirma som Birthes. Men hun havde for travlt til selv at kunne løfte den store opgave. 

- Jeg kontaktede nogle af mine kolleger her i området, for jeg ville have et ja fra andre malerfirmaer om at hjælpe mig med opgaven, inden jeg kunne tage den, fortæller Birthe Olsen. 

Det var i efteråret 2022, og i løbet af de næste seks måneder knoklede Birthe og to svende og en lærling fra hendes eget firma i samarbejde med svende og en lærling fra to kollegers malerfirmaer; Malerfirma E&J Rasmussen ved malermester Jakob Rasmussen, og Malerfirmaet Hans Larsen ved malermester Morten Larsen. 

- Alle kan få brug for støtte, når det brænder på. Vi har brug for at kunne samarbejde, fortæller Birthe Olsen om de tre malerfirmaers fælles arbejde. 

Læs artiklen Samarbejde gav ro til opgaven 

Foto Søren Hytting

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.048