23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan bygger vi ledelsesmuskler - sammen?

Storaktører i byggebranchen stiller til årets Folkemøde skarpt på, hvad den bæredygtige transformation kræver af ledelsen i byggeriets værdikæde. 

Byggeriet i Danmark står overfor en kæmpe omstilling i en mere bæredygtig retning. Men hvordan skaber ledere i byggebranchen positive resultater, når målene om klimareduktioner er tydelige, mens løsningerne for, hvordan vi når derhen, er ukendte? 

Dét er emnet for en paneldebat til Folkemødet, som Lemvigh-Müller og Metroselskabet inviterer til ombord på Handlingsskibet, der ligger til kaj i Allinge Havn under hele Folkemødet 15.-17. juni. 

Læs mere om debatten her 

Holdning skal blive til handling
I panelet deltager Ib Enevoldsen, Managing Director, Rambøll, Jens Holst, CEO Akademiker Pension, Carsten Riis, administrerende direktør Metroselskabet og Pernille Kiær, Head of Sustainability, Lemvigh-Müller. 

”Folkemødet er et sted, hvor holdninger bliver vendt og drejet, og det er vigtigt – men der må ikke være langt fra holdning til handling. Lemvigh-Müller går ombord på Handlingsskibet for at debattere, hvordan vi får bygget de ledelsesmuskler, der skal til, for at sikre, at vi hele vejen rundt i værdikæden er gearet til den bæredygtige omstilling – med fokus på at finde konkrete løsninger virksomheder kan handle på”, Pernille Kiær, Head of Sustainability, Lemvigh-Müller

Vil du med? Kig forbi Handlingsskibet i Allinge Havn H4, fredag 16. juni kl. 12.

 

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311

Send til en kollega

0.031