23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AUTEL - Nu på dansk!

Mange har længe efterspurgt det og nu kan vi endelig fortælle at det er en realitet! Udvalgte Autel testere kan nu anvendes på dansk!

I en travl hverdag på værksteder er tiden afgørende. Effektivitet og nøjagtighed er nøgleordene, når det kommer til diagnosticering af køretøjer. Derfor er det med stor glæde, at vi kan meddele, at udvalgte Autel testere nu er tilgængelige på dansk. Efter massiv efterspørgsel fra danske mekanikere og værksteder kan vi nu tilbyde Autel testere på dansk, hvilket uden tvivl vil lette arbejdet og øge produktiviteten i branchen.

Den nye mulighed: De udvalgte modeller, der nu er tilgængelige på dansk, inkluderer Autel MS909, MS919, MSUltra og MAXI TPMS IT600. Disse avancerede testere er velkendte for deres høje kvalitet, præcision og alsidighed. Og nu er de tilgængelige med dansk sprog, hvilket gør det endnu nemmere for danske mekanikere at navigere og drage fordel af deres funktioner.

Tilgængeligheden af Autel testere på dansk bringer flere fordele med sig. Her er nogle af de måder, hvorpå dansk sprog understøtter værkstedernes daglige arbejde:

  1. Nem navigation: Ved at have testeren på dansk kan mekanikere hurtigt og intuitivt finde de ønskede funktioner og indstillinger. Dette sparer værdifuld tid og minimerer risikoen for fejl.
  2. Effektiv fejlfinding: Med dansk som sprogindstilling vil mekanikere kunne læse og forstå fejlmeddelelser og diagnosticeringstekster uden nogen sprogbarriere. Dette fører til hurtigere og mere præcise fejlfinding, hvilket igen sparer tid for både mekanikeren og kunden.
  3. Øget produktivitet: Når der ikke er behov for at oversætte fra et fremmedsprog, kan mekanikere koncentrere sig fuldt ud om at udføre reparationer og diagnosticering af køretøjer. Dette kan forbedre effektiviteten og resultere i flere afsluttede opgaver på kortere tid.

Skriv blot til support@cepelo.dk eller ring på 98180203, hvor supporten sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål!

CEPELO A/S
Fredrikstadvej 15
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35818332

Kontaktperson

TT
Thomas Tjell
support@cepelo.dk

Send til en kollega

0.048