23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO søger tømrer

FAKRO Danmark er kommet godt fra land med et nyt koncept indenfor udskiftning af gamle, udtjente tag- og ovenlysvinduer på det danske marked.

TØMRER SØGES

"Vi søger en erfaren og dedikeret tømrer til at indgå i vores eksisterende team i marken og vi vil tilbyde en stabil arbejdsdag og god indtjening (løn) året rundt," fortæller Jon Tougaard, FAKRO Danmark.

Ansøgningsfristen er 16. juli 2023 og opstart er hurtigst muligt idet projekterne begynder at komme ind. Der er tale om en udvidelse af den eksisterende forretning, som har eksisteret i Danmark i nu 10 år.

"Vi kunne fornemme en stor interesse i at lade producentens egne folk (altså FAKRO) tage ud og udskifte de udtjente tagvinduer og få os til at montere nye moderne og energieffektive vinduer m.v. indenfor nogle få timer pr. enhed," understreger Jon Tougaard.

En specialløsning gør det muligt for FAKRO ikke at udskifte kundens eksisterende lysninger og derved sparer man tid og penge. Er der behov for udskiftning af lysning, så giver FAKRO naturligvis et tilbud på dette også.

"Kunderne har taget pænt imod det nye koncept og vi tror på, at det er endnu et forretningsben for os i fremtiden", afslutter Jon Tougaard.

FAKRO Danmark A/S, Bredgade 45, 7400 Herning

Tlf. 70 25 25 31

https://www.jobindex.dk/jobannonce/483668/toemrer

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.047