23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hør, hvorfor vores kunder lejer lastbillifte fra AH Lift!

AH Lift, som er Riwals datterselskab - er blandt andet specialiseret i udlejning af lastbillifte. At være specialister i udlejning af lastbillifte kommer til udtryk på baggrund af et bredt udvalg af lastbillifte, en stor ekspertise, samt et højt serviceniveau.

AH Lift har lavet en video med nogle af deres kunder, hvor man kan se hvordan de benytter lastbilliftene til at udføre deres opgaver i højden, samt høre hvorfor de vælger at leje lastbillifte hos AH Lift. 

Lej lastbillifte hos AH Lift og spar tid og penge

En af vores kunder, Lasse Møller fra Tag-reparation, som havde lejet en 45 meter lastbillift -  Wumag WT450 - til at udføre arbejde på et villa tag, udtaler i videoen:

Jeg har valgt at bruge AH Lift til denne opgave på villaen bag mig, fordi en almindelig bomlift ikke kan nå, og lastbilliften her, med en betjening af en mand, der styrer den for mig, mens jeg arbejder rundt på taget. Det er effektivt for mig, og det sparer mig en masse penge. Det løser opgaven.” 

Når man lejer de større lastbillifte med maksimale arbejdshøjder mellem 30 meter og 64 meter medfølger der altid en liftoperatør, som vil betjene liften for en. Det betyder at man som kunde kan fokusere på at udføre opgaven i højden, uden at skulle tænke på at styre liften. Det giver en øget effektivitet og samtidig en langt større sikkerhed.  

AH Lift er det rette valg inden for udlejning af lastbillifte på Sjælland
Vi er en liftudlejer med mere end 35 års erfaring. Vi har en afdeling på Avedøreholmen i Hvidovre, hvorfra man primært udlejer lifte til kunder på Sjælland. 

Vores lastbillifte giver dig mulighed for at nå steder, hvor andre lifttyper ikke kan nå. Uanset om det er høje bygninger eller svært tilgængelige områder, kan lastbillifte være den mest optimale lifttype at vælge. Vores udvalg af lastbillifte består af lastbillifte med maksimale arbejdshøjder fra 22 meter til 64 meter. 

Lastbillifte med arbejdshøjder mellem 22 meter og 29 meter er uden betjening, da disse lifte er nemmere at betjene og kun kræver et normalt kørekort.  Lastbillifte med arbejdshøjde fra 30 meter og 64 meter er altid med betjening. Se vores udvalg af lastbillifte her.

Skal vi hjælpe med udlejning af lastbillifte til din opgave som kræver arbejde i højden?

Kontakt AH Lift her. 

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492

Kontaktperson

FH

Send til en kollega

0.047