23948sdkhjf
Del siden
Annonce

300 designmaster til Albertslund Kommune

DAV NORDIC har landet den største designmasteordre til dato. Der skal leveres 300 Mads Odgaard master inklusiv specialfundamenter til Albertslund Kommune. Masterne skal opsættes på Roskildevej, som frem mod 2024 gennemgår en omfattende renovering.

Roskildevej er en af de mest trafikerede indfaldsveje på Sjælland. Hver dag passerer mellem 5.000 og 11.000 biler, og renoveringen af vejen har været længe undervejs. Vejen skal forskønnes, trafiksikres og klimasikres, og skal både kunne klare en 5-års og en 50-års regnhændelse. Projektet omfatter Albertslunds del af Roskildevej, og alle master udskiftes til master med lang levetid og med led-belysning, der kan give kommunen en 50%’s besparelse på energiregningen.

Design, forskønnelse og sikkerhed

Albertslund Kommune har i en årrække prioriteret at udsmykke veje og pladser med designede master, og Roskildevej er ingen undtagelse. De 300 Mads Odgaard master er af aluminium og leveres med en flot designbelysning, produceret af Louis Poulsen. Masterne får tilført en anodisering, som giver en unik lys grå farve, og de er eftergivelige og dermed med til at højne trafiksikkerheden. Ud over masterne producerer DAV NORDIC specialfundamenter på egen fabrik i Silkeborg til leverancen og for at håndtere den meget store ordre, etableres der et aftagningslager på Sjælland. Alle master og fundamenter monteres af Bravida, som også står for kabelføring mv.

DAV NORDIC - førende leverandør af master

DAV NORDIC er Danmarks førende leverandør af master. Der tilbydes et stort og varieret program af master inden for stål og aluminum. Masterne anvendes til belysning på veje, stadions, parkeringsarealer og havnearealer samt til skiltning og signallys. Der er dertil et stort sortiment af arkitekttegnede designmaster, hvor æstetik og forskønnelse er i fokus samt et sortiment af eftergivelige master, der sikrer maksimal sikkerhed i trafikken.

Se mere her.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014

Send til en kollega

0.046