23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opdag OX-ON Product Selector appen - Din guide til sikkerhedsprodukter!

Med appen undgår du at bruge for meget tid på at lede efter produkter i forskellige kataloger og brochure. Spar tid, øg din produktivitet og sikr dig selv og dine medarbejdere bedre ved at vælge de rigtige værnemidler hurtigere.

Arbejder du med opgaver der kræver sikkerhedsprodukter?  Og kæmper du med at finde de rette sikkerhedsprodukter til netop dine arbejdsopgaver?

Hvis ja, så kan vi nu præsentere dig for OX-ON Product Selector appen - den digitale løsning, der gør det nemt og hurtigt at finde de helt rigtige sikkerhedsprodukter til ethvert arbejde.

Det bedste af det hele er, at OX-ON appen er helt gratis! Den er tilgængelig både til Android og iOS systemer, hvilket betyder, at uanset hvilken enhed du foretrækker, har du altid adgang til den vigtigste sikkerhedsressource lige ved hånden.

Sådan fungerer den!
Når du vil finde frem til produkter i OX-ON appen kan dette gøres på forskellige måder. Du kan anvende

  • Visuel navigering gennem kategorierne
  • Søgning med fritekst
  • 14 forskellige filtrer

Du kan vælge at bruge en enkelt metode eller kombinere de mange muligheder i appens værktøjer. En ting er sikkert, vi har gjort det så nemt som muligt, så du kan vælge det helt rigtige sikkerhedsprodukt til dig!

Læs mere omkring appen her

OX-ON A/S
Kometvej 36
6230 Rødekro
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK72265718

Kontaktperson

JK
Jesper Køhler
Digital marketing manager
jkoh@ox-on.com

Send til en kollega

0.047