23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En løsning for alle generationer – kombinér dørtelefon app med svarapparater

Få en fleksibel dørtelefoniløsning fra Scantron med en unik kombination af dørtelefon app til smartphones og fysiske svarapparater i lejlighederne. Det bidrager til en alsidig og fremtidssikret ejendom, hvor både den yngre og ældre generation tilgodeses.

Scantrons nye SAGA IP dørstation er en moderne netværksbaseret dørstation, som kalder direkte op til Scantrons dørtelefon app. Her kan beboerne både se og tale med gæsten inden de åbner hoveddøren via få klik direkte i appen. Som noget helt unikt, kan løsningen også kombineres med fysiske svarapparater i lejlighederne, så beboerne modtager dørkald på deres smartphone via Scantron MultiApp® og sideløbende på svarapparaterne monteret i lejlighederne. Når beboeren besvarer dørkaldet på en af svarenhederne, vil de resterende svarenheder automatisk stoppe med at ringe. 

Hvorfor vælge et fysisk svarapparat kombineret med dørtelefon app?
En kombineret løsning med flere svarenheder er smart, da den tilgodeser alle generationer, situationer og beboere i ejendommen – både dem som foretrækker et fysisk svarapparat i lejligheden og dem som bruger deres smartphone til at klare alle former for telefoni. Det bidrager til en mere alsidig boligforening, hvor der er plads til alle og hvor unge og ældre beboere kan have glæde af hinanden. I lejeboliger vil den fleksible løsning også være smart, da beboernes præferencer ændres ved til- og fraflytninger i ejendommen. Det er også muligt at benytte den kombinede løsning på tværs af familien, hvor pårørende kan benytte Scantrons dørtelefon app til at se og tale med besøgende, inden de lukkes ind til et sygdomsramt familiemedlem. Det er muligt at aktivere funktioner som 'Forstyr-ikke' i både MultiApp® eller på det fysiske svarapparat, hvis man blot ønsker dørkald på én svarenhed eller lader telefonen blive i lommen derhjemme.

Brugervenlig dørtelefon app for alle
Scantron MultiApp® er en intuitiv dørtelefon app, som er let at anvende og administrere af både beboere og boligadministrator. Ved indflytning modtager nye beboere et bevis med lejlighedens unikke AppID, som indtastes i Scantron MultiApp® sammen med beboerens navn og telefonnummer, hvis man ønsker at oplyse dette. Herefter er MultiApp® opsat og klar til at modtage dørkald fra ejendommens dørstation. Dørkald dukker automatisk op på startskærmen og besvares nemt af beboeren ved brug af intuitive de grønne og røde telefonsymboler på skærmen.

Scantron MultiApp® fungerer både via Wi-Fi og 3G/4G netværksforbindelse. Hvis der ikke er internetforbindelse tilgængelig på smartphonen, omstilles dørkaldet automatisk til et almindeligt telefonopkald via dørtelefon appens indbyggede GSM-fallback funktion. Løsningen kan derfor benyttes af alle med en traditionel mobil- eller fastnettelefon. 

Opgradér dit eksisterende Scantron dørtelefonanlæg til at fungere med app
Har man et eksisterende Scantron dørtelefonanlæg med fysiske svarapparater, er det både nemt og hurtigt at udvide dørtelefonanlægget med Scantron MultiApp®. Derved kan beboerne besvare dørkald direkte på deres smartphone og boligadministrator får rig mulighed for at effektivisere den daglige administration via tillægsmoduler til MultiApp® – herunder beskeder, elektronisk beboermappe, weblinks m.m. Se hvor nemt det er for beboerne og boligadministrator med MultiApp® i videoen her.

Ønsker I en kombineret dørtelefoniløsning der tilgodeser alle beboere i boligforeningen? Kontakt Scantron direkte på tlf. 66139966 eller via info@scantron.dk 

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374

Send til en kollega

0.046