23948sdkhjf
Del siden
Annonce

8 nyheder i Inventor 2024, du bør kende til

Inventor Professional 2024 er nu landet. Bliv opdateret her, hvor vi dykker ned i de nye funktioner og forbedringer.

Autodesk Inventor 2024 er spækket med omkring 100 nye funktioner og forbedringer, som fremover gør din designoplevelse endnu bedre.

Vi kigger derfor nærmere på de nyheder, som vi ser størst værdi i for dig som Inventor-bruger, og som du kan se frem til at arbejde med fremover.

1: De generelle forbedringer i Inventor 2024
Inventor 2024 indeholder en lang række generelle forbedringer – både de lidt mere grafiske i forhold til lysindstillinger og brugen af billeder til visuelle fremstillinger af dine designs, men også når du arbejder med ”Section Views”. Her giver en ny funktionalitet dig mulighed for at rotere dit snit, hvilket giver dig et bedre overblik over din 3D-model, som især er en fordel, hvis du arbejder med store samlinger.
 
2: Ny funktion: Finish
Med den nye funktion ”Finish” kan du nu, udover at angive farven på dine parter og samlinger, også angive farve på elementer som er tilknyttet produktionsprocessen – fx materialebelægning, varmebehandling eller overfladebehandling. De data, du tilknytter i ”Finish” er også tilgængelige i ”parameters”-vinduet, hvor du kan bruge værdierne til fx at beregne, hvor meget maling du har brug for.
  
3: Parameters-vindue
I vinduet ”Parameters” finder du to nye features i Inventor 2024, hvor du nu kan eksportere både tekst og boolean parameters. Det gør det muligt at få adgang til parametre andre steder, fx i iProperties, hvor du kan indsætte dem som en del af din beskrivelse.  
  
Du kan finde resten nyhederne her, hvor du også finder en kort video-gennemgang af de nye funktioner.

 

Nysgerrig på at vide mere om Inventor 2024?
Den 7. juni, kl. 09.00-10.00 afholder vi webinar om bl.a. nyhederne i Inventor 2024. Så hvis du gerne vil have lidt mere viden om de nye funktioner og forbedringer, er det en oplagt mulighed at tilmelde dig – din deltagelse er som altid gratis.

Du tilmelder dig her

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528

Kontaktperson

PBB
Peter Bjarnum Bøttern
Marketingkonsulent
pbb@nti.dk

Send til en kollega

0.047