23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WATTER ApS indleder samarbejde med Garant-udlejning A/S

Hos WATTER ApS er det en stor glæde, at der kan lanceres et nyt samarbejde med Garant Udlejning A/S af armeringsklippe- og bukkemaskiner. Samarbejdet vil dække hele Danmark, hvor WATTER ApS stiller sine armeringsmaskiner til rådighed for Garant Udlejning A/S.

WATTER ApS tilbyder per 15. maj 2023 muligheden for dets kunder og entreprenør virksomheder i hele Danmark at leje deres armeringsklippe- og bukkemaskiner til konkurrencedygtige priser gennem Garant-Udlejning A/S.

Bukke og klippemaskinerne der tilbydes er af mærket, ESARM.

Det stationære ESARM bukkebord er blandt andet en pålidelig og alsidig bukkemaskine, som er designet til at klare de mest krævende bukkeopgaver i byggebranchen. Med samarbejdet sikrer WATTER ApS en nem og brugervenlig løsning for deres kunder, der ønsker adgang til armerings klippe og bukkemaskiner ude på byggepladserne.

Garant Udlejning A/S har gennem mere end 30 år har specialiseret sig inden for udlejning til bygge- og anlægsbranchen, og har et yderst professionelt set up med deres materielstyringssystem.

Ønsker du at leje armeringsbukke- og klippe maskiner fra WATTER ApS, kontakt deres kundeservice team, som arrangerer udlejningen direkte med Garant Udlejning A/S.

Understående armeringsbukke- og klippemaskiner vil være til rådighed til udlejning hos både WATTER ApS og Garant Udlejning A/S:

ESARM-36 armeringsbukkebord 

ESARM-26 armeringsklipper

Kontakt WATTER ApS for at høre nærmere.

E: kundeservice@watter.dk

T: +45 70 26 16 00

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997

Kontaktperson

WA
WATTER ApS
info@watter.dk

Send til en kollega

0.078