23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Produktionsleder til Systemair

Dan Tolstrup Riise Schleimann, overtager efter Jacob Feldt, som er ny produktionsleder i produktionen af Geniox ventilationsaggregater.

Efter 43 års virke for virksomheden, har Systemair sendt en dedikeret nøgleperson i vores produktion, produktionsleder Jacob Feldt, på velfortjent pension. 

Dette betyder også, at der er kommet en ny kollega med på holdet, for at overtage Jacobs opgaver. Nemlig Dan Tolstrup Riise Schleimann, som er ny produktionsleder i produktionen af Geniox ventilationsaggregater. 

Dan startede hos Systemair allerede 1. februar og kørte i den første periode parløb med Jacob. På den måde var der tid til, at Jacob kunne sende mest mulig af sin knowhow om vores virksomhed og produktion videre til Dan. 

Med Dans mangeårige erfaring inden for produktionsledelse, vil han bidrage til fortsat udvikling i produktionen af Geniox ventilationsaggregater. Sikkerhed, struktur og engagement er nøgleord for Dan, og han er allerede blevet godt integreret som en del af produktionsleder-teamet.

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014

Kontaktperson

ER
Elisabeth Rahbek
Marketing Manager
+45 51 96 22 66 elisabeth.rahbek@systemair.dk

Send til en kollega

0.047