23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Seniorprojektleder med fokus på sjællandske projekter

Teknikentreprenøren Henning Mortensen a/s styrker positionen på Sjælland med ansættelsen af Bjarne Rasmussen som ny seniorprojektleder.

Bjarne Rasmussen er pr. 1. april 2023 tiltrådt som seniorprojektleder hos Henning Mortensen a/s med særligt ansvar for VVS- og teknikentrepriser på Sjælland. 

Styrker fodfæstet i Østdanmark

Listen over VVS-entrepriser og andre tekniske entrepriser på Sjælland er den seneste tid blevet længere hos Henning Mortensen a/s, der har hovedkontor i Silkeborg. Michael Bang, afdelingschef for VVS hos Henning Mortensen a/s, siger:

»Vi er blandt andet i fuld gang med et omfattende ombygningsprojekt i en fredet bygning i den indre del af København«. Han fortsætter:

»For nylig havde vi opstart på Kvægtorvet i Slagelse, hvor vi som underentreprenør ​til Byggeselskabet PAULSEN A/S står i spidsen for VVS og sprinkler i forbindelse med opførelsen af et plejehjem med 67 boliger, tilhørende plejefaciliteter, stort produktionskøkken, diverse møderum for plejehjemspersonale samt 134 seniorboliger. Og vi har flere sjællandske projekter i udsigt«.

Ifølge Michael Bang er tiden derfor rigtig til at mande op med en garvet projektleder dedikeret til projekter på Sjælland.

Solid erfaren inden for projektledelse

Bjarne Rasmussen bor på Fyn, er oprindeligt uddannet VVS-installatør og har mange års erfaring med ledelse af både VVS- og teknikentrepriser i alle størrelser. Senest kommer han fra en lignende stilling hos Caverion.

Det er derfor en brancheprofil med solid projektledererfaring, som fremover står i spidsen for projekter øst for Storebælt hos Henning Mortensen a/s – og den nye seniorprojektleder glæder sig over opgaven:

»Jeg er meget bevidst gået efter at blive en del af en stærk entrepriseorganisation, som jeg kan være med til at præge og udvikle yderligere«, siger Bjarne Rasmussen. Han fortsætter:

»Mit særlige fokus fremover er at øge kendskabet hos kunder og potentielle medarbejdere på Sjælland til det stærke set-up inden for tværfaglige teknikentrepriser, som min nye arbejdsplads har bygget op«.

I den forbindelse fremhæver Bjarne Rasmussen blandt andet Henning Mortensen a/s som en solid virksomhed med korte beslutningsveje og virksomhedens tværfaglighed med kompetencer inden for både VVS, sprinkler, el, sikring, ventilation og blik.

Glade medarbejdere er afgørende

Fra mange år på byggeprojekter i alle størrelser er Bjarne Rasmussen overbevist om, at nøglen til succes ligger i at overholde aftaler og god kommunikation. 

»Som leder har jeg særligt fokus på trivsel. Det er vigtigt for mig at behandle alle ordentligt, være lyttende og i det hele taget skabe gode rammer for medarbejderne på projekterne. Glade medarbejdere er nemlig det absolut bedste fundament for at skabe gode resultater og byggerier, som slutbrugerne bliver glade for«, mener Bjarne Rasmussen.

Michael Bang afslutter:  

»Jeg tror på, at Bjarne Rasmussen med sin faglige baggrund og indstilling er den helt rette til at styrke Henning Mortensen a/s’ tilstedeværelse på Sjælland«.

Kort om Henning Mortensen a/s

I alt beskæftiger Henning Mortensen a/s mere end 200 medarbejdere heraf 30 lærlinge fordelt på afdelingskontorer i Silkeborg, Aarhus og Herning – og med kunder og opgaver i hele Danmark.

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063