23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød os 11. maj på Netværksdagen for Byens Boligforeninger

GF Piping Systems deltager i netværksdagen for Byens Boligforeninger. Vi præsenterer Varmtvands-Energiberegneren, som dokumenterer resultatet ved implementering af Hycleen Automation System, som sikrer hydraulisk balance i varmtvandsanlægget.

Kom og mød os på Netværksdagen.

Hvad: Netværksdag for Byens Boligforeninger.
Hvor: Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre.
Hvornår: Torsdag den 11. maj. Kl. 8 - 15.

Tilmeld her

Vi vil præsentere det gratis online beregningsværktøj Varmtvands-Energiberegner som du kan prøve her, hvis du er forhindret i at deltage.

Hycleen
Hycleen automatiseringssystem er et avanceret cirkulationsstyringssystem, der er nemt og hurtigt at installere og sætte i gang.

Det giver også mulighed for automatiseret udskylning af vandrørene. Det gør det muligt at logge, vurdere og vise alle systemoplysninger på en 10" touchskærm.
Alle systemoplysninger kan nemt kontrolleres på afstand, og statusoplysninger og usædvanlige hændelser rapporteres med push-meddelelser.

Hycleen sikrer balancen i din brugsvandsinstallation og minimerer risikoen for legionella og biofilm. Næsten lige så godt er det, at anlægget gør det muligt at optimere og ofte sænke temperaturen og opnå ikke ubetydlige besparelser på driften.

 

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63951315

Kontaktperson

HS

Send til en kollega

0.125