23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske Alfix har 60 års jubilæum

Den 1. maj 2023 var en stor dag på H. C. Ørsteds Vej i Kolding, hvor det danske, svenske og norske flag var hejst. D. 1.5.2023 var det nemlig præcis 60 år siden, at Alfix’ stifter Hans Carstensen Toft sendte de første eksemplarer af fliseklæberen Alfix Universalmørtel ud på markedet fra fabrikken i Kolding.

Jubilæet blev fejret med manér internt i virksomheden på selve dagen, hvor medarbejdere, tidligere medarbejdere, bestyrelsen og ejerfamilien deltog. 

Alfix blev grundlagt i 1963 af Hans Carstensen Toft (1916-2003) og er i dag stadig en dansk og familieejet byggematerialeproducent – gennem tre generationer. I dag ledes familievirksomheden af 3. generation Anders Bertelsen Toft og hans far Torben Carstensen Toft (2. generation). På billedet modtog de 2 ejerledere et flot dronefoto over hele Alfix, som i dag tæller 13.000 m2 under tag. Den fine gave blev overrakt af Alfix´erne - virksomhedens værdsatte medarbejder-team. 

Læs om Alfix's historie her!

2023 og frem

"Skandinavien er vores vigtige hjemmebane, og derfor hejser vi både det danske, svenske og norske flag. Med det vil vi sende en stor tak ud i hele Skandinavien til alle leverandører, kunder og samarbejdspartnere, som har være med Team Alfix hele vejen", siger direktør Anders Bertelsen Toft.

Ifølge direktøren oplever Alfix stor interesse og support fra kunder og slutbrugere netop ud fra, at Alfix er en dansk / skandinavisk virksomhed, som udelukkende fokuserer på de nordiske markeder.  Feedbacken fra markedet er, at det blandt andet giver noget nærhed til Alfix som virksomhed i kraft af et værdifællesskab i Skandinavien, hvor lokale og ansvarlige systemer og produkter efterspørges i særlig høj grad. 

Alfix er Verdensmålcertificeret 

Ansvarligt byggeri er et essentielt strategisk pejlemærke for Kolding virksomheden, og derfor har man valgt at Verdensmålcertificere Alfix. Indtil videre for perioden 2022-2025.  I 2022 genvandt Alfix også Byggeriets Miljøpris på baggrund af sin bæredygtighedsstrategi og flere aktive handlinger for mere ansvarlighed i hele virksomhedens værdikæde. En pris som Alfix også vandt tilbage i 2012. 

Alfix´s produkter spænder i dag vidt fra støbemasse, spartelmasse, vådrumsmembraner, fliseklæbere, fugemasse, facadepuds, facademaling samt en række af andre højkvalitetsprodukter - primært målrettet det professionelle byggeri. Det seneste år har Alfix introduceret nye såkaldte "PLUS produkter", blandt andet 2 nye Svanemærkede fliseklæbere samt senest en ny og jordfugtig Støbemasse Alfix PlaneMix 90 Plus. 

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815

Kontaktperson

MKH
Mette Kehlet Høy
Marketing projektleder
mkh@alfix.dk

Send til en kollega

0.048