23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Invitation til Archicad 27 Launch Party – Nyhedsbrev fra GCDK maj ’23

I maj-udgaven af nyhedsbrevet bliver du inviteret til Launch Party, Summer Camp og Tips og Tricks Webinar. Derudover bliver du også klogere på, hvordan du får mest muligt ud af Archicad. 

September udkommer Archicad 27 – vi tager forskud på begivenhederne og inviterer dig til Archicad 27 Launch Party d. 22. juni 2023. 

Du kan forvente en eftermiddag, hvor du får indsigt i de vigtigste nyheder i Archicad 27. Du oplever også nye BIM-objekter fra SolarLAB og Velux, ligesom du bliver klogere på LCA-beregninger, klassifikation og om BIM-workflow for landskabsarkitekter. Traditionen tro afslutter vi dagen med lidt mad og drikke – og hermed kombinerer på snedigste vis det faglige med det sociale.

Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig her

Fremtidens landskabsarkitekter lærer Archicad
Medio april afholdt vi i samarbejde med Danske Landskabsarkitekter og LAND4 to-dags kursus i 'BIM for Landskabsarkitekter for Studentermedlemmer af Danske Landskabsarkitekter'. Du kan læse, hvordan det arrangement løb af stablen på Danske Landskabsarkitekters hjemmeside, du rammer her →

Tips og Tricks webinar: Sådan arbejder du med Schedules i Archicad
Med Schedules automatiserer du en lang række processer, der gør det nemmere at høste værdien af  din BIM-models data. Du kan blandt andet anvende Schedules til at optælle mængder, få overblik over arealer og voluminer, udtrække dør/vindues skemaer, udføre priskalkulationer og kvalitetssikring. 

Torsdag d. 25. maj afholder vi Tips & Tricks webinar, hvor du lærer at opsætte og arbejde med Schedules i Archicad.  Det er gratis at deltage og du tilmelder dig her →  

Kursus: Sådan arbejder du med IFC
Byggeriet bliver kun mere effektivt og digitalt, når byggeriets parter benytter de digitale værktøjer, der bedst passer til deres respektive arbejdsprocesser og projekter. Forudsætningen er, at alle kan overføre data, og her er IFC nøglen til øget samarbejde på tværs af softwareplatforme og faggrupper. 24. maj afholder vi kursus, hvor du lærer at beherske IFC.  

Du finder yderligere info og tilmeldingsformular her →

Summer Camp for studerende og praktikanter
Er du studerende eller skal du i praktik til efteråret? Og er du interesseret i at lære at arbejde med BIM? Så har du 15. og 16. august mulighed for at komme på Summer Camp, der er et 2-dags kursus i Archicad – helt gratis for studerende.

Du tilmelder dig her → 

Sådan får du mere du af Archicad 
Bruger du Archicad, anvender du allerede et af mest intuitive BIM-programmer på markedet. Men som det ofte er tilfældet med forskellige programmer, benytter de fleste af os kun en brøkdel af alle de muligheder, programmerne giver os. For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Archicad har vi samlet en række tips, du forhåbentligt kan blive inspireret af.

Du finder vores råd her →
 
Nyheder fra GRAPHISOFT Center Danmark?
Hvis du vil holde dig opdateret om BIM, læse interviews med udvalgte aktører eller vide mere om LCA, kan du tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev →  

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.063