23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hold dine byggepladser tørre med hydrauliske dykpumper fra Watter.dk

Hydrauliske dykpumper er ofte brugt i applikationer, hvor der er behov for at flytte store mængder af vand, såsom i byggepladser, landbrugsbedrifter, og andre sammenhænge. De kan også bruges til at dræne oversvømmede områder, tømme damme eller kanaler, og forsyne vand til brandbekæmpelse.

Hydrauliske dykpumper kræver normalt minimal vedligeholdelse, men det er vigtigt at følge producentens anbefalinger for at sikre optimal ydeevne og forlænge pumpens levetid. Det kan omfatte rutinemæssig inspektion af pumpeenheden og filteret, udskiftning af slidte dele og smøring af bevægelige dele.


Enhver maskine, der har en hydraulisk kilde, der kan levere tilstrækkelig hydraulisk kraft, kan bruges till at drive pumpen. Det kan omfatte tunge maskiner, såsom gravemaskiner, bulldozere, entreprenørmaskiner og lastbiler, der er udstyret med hydrauliske systemer.


Watter.dk er forhandler af DOA-pumper og andre pumpeløsninger. DOA er en italiensk producent af en bred vifte af hydrauslike pumper.


DOA SP20 er en hydraulisk drevet pumpe, der er velegnet til at pumpe både rent og urent vand med faste partikler op til 3 cm i diameter. Denne pumpe kan pumpe op til 800 liter i minuttet og er designet til brug i landbrug eller på byggepladser. Den har en løftehøjde på op til 35 meter og et udløb på 2 tommer.


Se alle specifikationerne her:
DOA SP20


DOA SP65 er en kraftfuld ydraulisk drevet pumpe, der er velegnet til større applikationer og kan håndtere både rent og urent vand med faste partikler op til 6,5 cm i diameter, med en kapacitet på op til 8000 liter i minuttet. Den har en løftehøjde på op til 39 meter og et udløb på 6 tommer.


Se alle specifikationerne her:
DOA SP65


DOA's hydrauliske pumper er kendt for deres ydeevne og pålidelighed. Deres evne til at håndtere store mængder af væsker og faste partikler gør at de kan anvendes til mange forskellige applikationer, herunder i landbrug, bygge- og anlægsprojekter, industri og i miljømæssige applikationer.


Deres pumper til en populær løsning til en bred vifte af applikationer på grund af deres høje kvalitet, holdbarhed og lang levetid


Se alle vores hydrauliske produkter fra DOA her:
DOA


Er du interesseret i at få mere information omkring DOA eller andre produkter, så kan du kontakte os på:

+45 70 26 16 00
kundeservice@watter.dk
www.watter.dk

 

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997

Send til en kollega

0.078