23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AXOR Starck Nature Shower udebruser

En ny udendørs bruseløsning fra AXOR, designet af Philippe Starck, fås i et væld af smukke, vejrbestandige overflader.

Længslen efter at komme tættere på naturen bliver større og større – det ser vi også i arkitekturen, hvor udearealerne i højere grad bliver til leverum på linje med de indendørs arealer. Derfor har AXOR opdateret den klassiske brusesøjle fra Philippe Starck, så den nu findes i to varianter til udendørs brug under navnet AXOR Starck Nature Shower

Den nye udebruser skaber en luksuriøs bruseoplevelse i det fri, der passer præcist og elegant ind i den eksklusive indretning udendørs såvel som indendørs. Designet er enkelt og fokuserer på cirkel- og cylinderformer samt det karakteristiske, slanke stigerør. Produkterne er godkendt og klar til salg.

Enkelt design - enkel betjening
Temperatur og vandmængde indstilles med cylindriske greb. Den runde hovedbruser og den enkle stavhåndbruser afrunder æstetikken, som fokuserer på det væsentlige. Også i den integrerede teknologi findes referencer til naturen: Den indhyllende stråletype PowderRain regner næsten lydløst ud af hovedbruseren og omfavner kroppen med en blød sommerregn.

Installationen af AXOR Starck Nature Shower byder også på individuel frihed og fleksibilitet. Den ikoniske brusesøjle kan monteres på vægge af alle slags materialer, lige fra glas og sten til metal og træ. Produktkomponenterne er vejrbestandige, og da brusesøjlen er let at montere og afmontere, er det enkelt at tage den ned og opbevare den indendørs, når temperaturerne er under frysepunktet.

Kollektionen
AXOR Starck Nature Shower kollektionen består af i alt tre designvarianter: To til udearealerne, heraf en med stavhåndbruser, og én til indendørs brug. Den redesignede indendørs brusesøjle fra Philippe Starck byder ligeledes på ny komfort takket være den fine PowderRain-teknologi.

AXOR Starck Nature Shower fås i mange vejrbestandige overflader, såsom mat sort, børstet bronze og en række andre AXOR FinishPlus-overflader. De imponerer ikke blot med deres lange levetid men også med brillante farver.

Ønsker man et ensartet badeværelsesdesign, passer armaturkollektionerne AXOR Uno, AXOR One og AXOR Starck til AXOR Starck brusesøjlens minimalistiske design.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.063