23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Svejste armeringskurve med forskalling kan forkorte byggetiden

Armeringskurve med præmonteret forskalling – så sparer du etablering af forskalling på byggepladsen

Undgå materialespild - og forkort byggetiden!

Det er gode nyheder for såvel klima som entreprenør. Tricket er svejste armeringskurve med forskalling fra Celsa Steel Service. Armeringskurve med præmonteret forskalling forenkler planlægning og montage på byggepladsen og kurvene produceres efter ønske, så de passer til det specifikke projekt.

Forskallingen er 100% genanvendelig plast og afstandsholderne er PVC fri.

Ved brug af svejste armeringskurve med forskalling minimeres risikoen for fejl i byggeprocessen. Entreprenøren får med et komplet produkt færre materialebestillinger til projektet og hans hverdag lettes med mindre oprydning på byggepladsen. Vigtigst er dog nok at entreprenøren sparer mandetimer til montage af forskalling onsite. 

”Armeringskurve med præmonteret forskalling er et eksempel på en optimeringstendens, hvor produkter hele tiden tilpasses for at opnå optimale forhold på byggepladsen. Med optimering i fokus, sparer entreprenøren jo mandetimer – og det er kroner på bundlinjen, siger Carsten Røjgaard, salgs- og marketingchef hos Celsa Steel Service Danmark. Han forventer en fortsat stigende interesse for de svejste armeringskurve med forskalling, der kan gøre hverdagen på byggepladsen lidt lettere for landets entreprenører.

Læs mere om svejste armeringsbjælker og kurve med præmonteret forskalling her: https://celsa-steelservice.dk/produkter/svejste-bjaelker-og-kurve/

Foto: Celsa Steel Service 

Celsa Steel Service A/S
Frodebjergvej 6
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32988210

Kontaktperson

Send til en kollega

0.064