23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Invitation til Archicad 27 Launch Party

Sæt kryds i kalenderen d. 22. juni, hvor GRAPHISOFT Center Danmark afholder Archicad 27 Launch Party.

Til september 2023 udkommer Archicad 27. Vi tager forskud på begivenhederne og inviterer dig hermed til Archicad 27 Launch Party d. 22. juni 2023, hvor vi løfter vi sløret for, hvad du kan forvente af den kommende udgave af Archicad.

Archicad er et af markedets mest intuitive og et af nordens mest benyttede BIM programmer, der anvendes af række toneangivende arkitektvirksomheder, landskabsarkitekter og designvirksomheder.

Hvert år udkommer der en opdateret version af Archicad, der indeholder forbederede funktioner – i det seneste år har disse blandt andet fokuseret på øget og lettere samarbejde mellem forskellige faggrupper og digitale platforme.

Med DesignLCA  kan du lave de lovpligtige LCA-beregninger direkte i dit BIM-program uden brug af andre programmer eller regneark, mens LAND4 add on understøtter landskabsarkitekternes arbejdsprocesser.  Til Launch Party bliver du opdateret på den nyeste version Af DesignLCA.

Du kan forvente en eftermiddag, hvor du før alle andre får indsigt i de vigtigste nyheder i Archicad 27. Du oplever også nye BIM-objekter fra SolarLAB og Velux, ligesom du bliver klogere på LCA-beregninger, klassifikation og om BIM-workflow for landskabsarkitekter. 

LINK Arkitektur præsenterer deres smarte skitseværktøjer og vise eksempler på deres store, komplekse projekter , de designer og projekterer i Archicad. 

LÆS OGSÅ: 8 tips til bedre LCA-beregninger 

Traditionen tro afslutter vi dagen med lidt mad og drikke – og hermed kombinerer vi på snedigste vis det faglige med det sociale.

Det er gratis at deltage, men af hensyn til planlægningen vi vi gerne have, at du tilmelder dig via formularen her 

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.05