23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kubota lancerer 2 elektrisk drevne knækstyrede minilæssere

De nye eldrevne versioner er udviklet for at imødekomme det stigende behov for maskiner uden CO2-emission og med lavere støjniveau.

De eldrevne maskiner er baseret på de kendte Kubota dieselversioner, hvor dieselmotoren nu er skiftet ud med et elektrisk system (1 batteri og 2 motorer). De nye eldrevne versioner er udviklet for at imødekomme det stigende behov for maskiner uden CO2-emission og med lavere støjniveau.

Ligesom dieselversionerne
De to maskiner er udviklet ud fra samme koncept. Kun fronten af chassiset er forskelligt.
RT210-2e er takket være en løftehøjde på 2825 mm specielt interessant for ridecentre, landbruget o.lign. hvorimod RT220-2e med en løftekapacitet på 1140 kg i basisudførelse (lige chassis) er mest interessant for bygge/anlæg og udlejningsvirksomhed.

3 valgmuligheder
Kubotas nye elmaskiner kan leveres med standard canopy, foldbar canopy eller lukket kabine. Versionen med foldbar canopy muliggør reduktion af arbejdshøjden, således at maskinen kan komme gennem bygninger med lav loftshøjde, uden at canopyen skal demonteres helt.
Canopyen kan foldes sammen på mindre end 5 minutter. Maskinerne kan leveres med LED arbejdslys og rotorblink (option), så arbejdsforholdene altid er optimale.

Minimal vedligeholdelse
Den elektriske motor i Kubota maskinerne kræver ikke vedligeholdelse, hvorfor antallet af stilstandsperioder er reduceret betydeligt. Kubota tilbyder også en højeffektiv biologisk nedbrydelig hydraulikolie (option), som forlænger intervallerne for olieskift op til 10.000 driftstimer. Herudover er omkostningerne ved en elektrisk genopladning langt mere beskedne end en genopfyldning af dieseltanken. Den elektriske maskine er ganske vist dyrere i anskaffelse, men den er indiskutabelt konkurrencedygtig, når de samlede driftsomkostninger tages med i betragtning.

Op til 8 timers drift og kan lade op til 100% på kun 1,5 time.

Læs mere om RT210-2e HER og RT220-2e HER

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Kontaktperson

JKL
Jesper K. Larsen
Marketingansvarlig
+45 43200424 jkl@loewener.dk

Send til en kollega

0.049