23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny mand i spidsen for klima- og energiløsninger

40-årige Bjørn Dalgaard Olesen tiltrådte den 1. marts 2023 stillingen som afdelingschef for Klima & Energi hos Henning Mortensen a/s i Silkeborg.

Henning Mortensen a/s hjælper både private kunder og erhvervskunder med tekniske løsninger, som understøtter den grønne omstilling. Klima & Energi-afdelingen har særligt fokus på varmepumper, jordvarmeanlæg, solceller og energioptimering af tekniske installationer.

Solid erfaring med løsningssalg
Bjørn Dalgaard Olesen har en baggrund som VVS-montør og autoriseret VVS-installatør. Gennem karrieren har han beskæftiget sig med en bred vifte af VVS-opgaver og projekter. De seneste otte år har han været ansat hos Vølund Varmeteknik, hvor han har specialiseret sig i rådgivning og salg af varmetekniske løsninger – først som teknisk sælger og siden hen som projektansvarlig i Danmark. 

Hos Henning Mortensen a/s har Bjørn Dalgaard Olesen i Klima & Energi-afdelingen pr. 1. marts 2023 fået ansvaret for rådgivning og salg af tekniske løsninger, som understøtter grøn omstilling hos både private kunder og erhvervskunder.

Teknik til fordel for kunder og fælles fremtid
»Målet om 70 procent reduktion af CO2 i 2030, inflation og stigende energipriser har givet mange øget incitament til at se i retning af mere energieffektive løsninger – for eksempel konvertering fra gas eller olie til varmepumpe kombineret med solceller«, siger Bjørn Dalgaard Olesen. Han slutter:

»Jeg er allerede i fuld gang med at rådgive om og sælge tekniske løsninger, der både er til fordel for kundernes pengepung og vores fælles fremtid«. 

Kontaktoplysninger:
Bjørn Dalgaard Olesen, Afdelingschef – Klima & Energi
E-mail: bdo@henning-mortensen.dk 
Tlf: +45 51 83 86 29

Besøg Henning Mortensen a/s >>

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129

Send til en kollega

0.047