23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se total makeover af villahave i Køge

Hvordan udnytter man haven bedst og får oplevelsen af at råde over flere kvadratmeter? Det er Susannes husprojekt i Køge et godt eksempel på. Se billeder fra projektet i artiklen her, hvor haven får den helt store tur med træterrasse, pergola og udebrus.

Susanne har købt en ældre bungalow fra 30'erne, hvor grundarealet inden for ikke er så stort. Derfor drømte hun om at indrette de mange kvadratmeter i haven og udnytte dem bedre til ophold og hygge i hverdagen. 

Pergolaen er et af de helt store hit i haven i disse år, fordi det indbyder til at opholde sig mere ude i løbet af sommeren. Samtidig giver en pergola en fantastisk rumfornemmelse, fordi det tilfører højde til uderummet, som er svær at få på anden vis. 

Netop det faldt Susanne for, da hun valgte at bygge pergola med vores Cubic-beslag og stolpefødder. Den lille have i Køge grænser op til en murstensvæg, og her var det oplagt at udnytte muren, som giver læ, til at danne "bagvæg" for pergolaen. 

Se med i billedgalleriet i artiklen her, som viser de fine projekter i haven.

"Det indbyder virkelig til hyggestunder, til at spise om morgenen og grille om aftenen. Der bliver rigtig mange gode stunder her. Jeg er så glad for at have fået det her uderum, og det føles så meget, som om jeg udvider mit uderum," fortæller Susanne.

Susanne har bygget:

Vores Cubic-pergola leveres som saml-selv projekt - en komplet løsning med Cubic-beslag, Cubic-dragere og stolper til fundament inkl. skruer og bolte. 

Se alle pergolaer her.

 Har du spørgsmål til vores produkter, så ring til os på tlf: +45 79963 333. Vi er klar til at hjælpe dig.



 

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34564310

Kontaktperson

KLG
Kirsten Lukmann Gormsen
Content- og SoMe-medarbejder
klg@plus.dk

Send til en kollega

0.046