23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stress reddede mit liv

Malermester Ulrik Clausen fra Svendborg havde fået mange advarsler, men tænkte altid: I næste uge bliver det bedre. I dag ser han det som sin redning, at han gik ned med stress.

Malermester Ulrik Clausen skulle til et bestyrelsesmøde i en af de tre-fire besty­relser, han sad i. Han kunne mærke hele kroppen reagere og kunne ikke holde på glasset i hånden. Han skulle holde et oplæg. Han skulle præstere. Et par af de øvrige bestyrelsesmedlemmer kom efterfølgende hen til ham og sagde, at de havde observeret, hvad der skete – og spurgte om jeg ikke skulle trappe lidt ned. Han havde fået et angstanfald. 

Den nu 61-årige malermester fra Malerfirmaet Jes Clausen fra Svendborg havde haft et langt opløb, før han lyttede til lægen og alle kroppens advarselslamper i 2021, hvor han hele året var syg med stress.

- Jeg har lært meget af mit stressforløb. Jeg var 60 år og kunne det hele. Løb mara­ton, cyklede mountainbike, svømmede, spillede badminton og sad i tre-fire besty­relser og havde 24 ansatte. Hvis ikke jeg til sidst havde lyttet til min egen krop og lægen, der havde sagt det i et stykke tid, så var det hele nok eksploderet, siger Ulrik Clausen, der er tredje generation i malerfirmaet, som bedstefaren etablere­de. Faren overtog i 1951 og han selv har drevet i 39 år siden 1984.

Læs artiklen ’Stress reddede mit liv’ 

Foto Alex Tran

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.032