23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et glædeligt gensyn i København Ø

Idealcombi har leveret energioptimerede vinduer og terrassedøre til 525 lejligheder på Øster Fælled Torv.

525 lejligheder på Øster Fælled Torv har siden august 2022 stået over for en energirenovering. Idealcombi blev i den forbindelse valgt som leverandør til vinduesudskiftning. Opgaven består af vinduer og terrassedøre, både udadgående og indadgående, samt en facaderammer til karnapper på bygningerne. Leverancerne ligger på gennemsnitligt 350 elementer/facaderammer pr. uge.

Projektet er et samarbejde mellem JJW Arkitekter og Boligselskabet Balder, som har været 2 år undervejs. Hovedstadens Bygningsentreprise A/S – nu Hovedstadens A/S – har vundet opgaven med montagen.  I alt bliver 4300 elemeter monteret på 12 måneder. 

Om boligerne

Boligerne på Øster Fælled Torv er opført i 1994 og strækker sig over flere boligblokke beliggende i et unikt område mellem Fælled Parken og Østerbrogade. Bebyggelsen rummer 525 lejligheder, som alle bliver optimeret med nye vindue og terrassedøre fra Idealcombi.

Fun fact

Til historien hører, at det er ”tidligere”  Idealcombi trævinduer der skiftes ud til nye flotte Frame IC vinduer, med den energioptimering der ligger i udviklingen fra 1994 til 2023.

Opgaven forventes afsluttet juli 2023. 

Vi takker de involverede samarbejdspartnere for et godt samarbejde! 

Entreprenør: Hovedstadens A/S

Arkitekter: JJW arkitekter A/S 

Bygherre: Balder

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047