23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan laver du LCA-beregninger i BIM: DesignLCA på ARCHINTENSIVE 

Så er der en uge til ARCHINTESIVE – et gratis 24 timers verdensomspændende onlive event om BIM. Danmark er repræsenteret af Thomas Graabæk, der præsenterer DesignLCA. 

Fredag d. 28. april starter ARCHINTENSIVE 2023, er en 24 timers gratis verdensomspændende online event, hvor Archicad-eksperter og BIM-specialister fra hele verden deler ud af deres viden. 

Den live-streamede begivenhed består af 24 x 1-timers sessioner, hvor oplægsholderne demonstrerer processer og arbejdsgange ved hjælp af funktionerne i Archicad og Archicad-kompatible løsninger. 

Lær at lave LCA-beregninger med DesignLCA

Thomas Graabæk, arkitekt MAA og indehaver af GRAPHISOFT Center Danmark, præsenterer DesignLCA – der er en BIM-baseret LCA-beregner, som er udviklet i samarbejde med Lendager. 

LÆS OGSÅ: 8 tips til bedre LCA-beregninger

Thomas Graabæk fortæller, "Det er imponerede, at der er lykkedes ARCHINTENSIVE at samle 23 af verdens førende Archicad-eksperter til et spændende 24-timers program. Jeg glæder mig til at præsentere DesignLCA på eventet, og ser også frem til at opleve de andre oplægsholderes bidrag. Det er fedt at se at LCA, der er en international standard, betyder at bæredygtighedsværktøjer kan anvendes på tværs af kloden.”  

LÆS OGSÅ: Anders Lendager/ Vi har længe efterlyst et dynamisk LCA-værktøj

Derudover er der masser af andre spændende oplægsholdere, der kan inspirere dig i dit daglige virke. ARCHINTENSIVE arrangeres af Skewed, og rammer en skærm i nærheden af dig d. 28. – 29. april. Det er gratis at deltage, og du finder yderligere oplysninger om arrangementet og tilmelder her →

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.062