23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skovstykken-projektet i Espergærde består af 143 rækkehuse og 48 lejligheder.

JP Erhvervsgulve er stolte over at være blevet valgt som samarbejdspartner af Nordstern til Skovstykken-projektet ved Kelleris Hegn i Nordsjælland

Hurtig og præcis udførelse

JP Erhvervsgulve er stolte over at være blevet valgt som samarbejdspartner af Nordstern til Skovstykken-projektet ved Kelleris Hegn i Nordsjælland. Med JP Erhvervsgulve kan Nordsten garanterer en hurtig og nøjagtig udførelse af de 2500 m2 undergulve i opgaven, hvilket opfylder Nordsten´s høje standarder for kvalitet og respekt for tidsplaner.

Skovstykken-projektet i Espergærde består af 143 rækkehuse og 48 lejligheder. Byggeriet er designet til at imødekomme behovene hos både unge familier og seniorer og er nu i gang på en grund nær Kelleris Hegn. De første beboere forventes at flytte ind i efteråret 2023.

Undergulvenes betydning for kvalitet og levetid i boligbyggeri

Hos JP Erhvervsgulve er vi eksperter i støbte undergulve, samt slidlag og trinlydsdæmpning. Et velmonteret undergulv bidrager til kvaliteten af det færdige gulv og sikrer længere levetid, mindre risiko for fugtskader, bedre planhed samt forbedret lyd- og varmeisolering.

JP Erhvervsgulve: Specialister i undergulve

Baseret i Horsens, beskæftiger JP Erhvervsgulve over 30 medarbejdere og udfører undergulve og trægulve i hele Danmark. Vi leverer slidstærkt arbejde til konkurrencedygtige priser og prioriterer kundens ønsker, fleksibilitet og rettidig færdiggørelse af arbejde. Som medlem af Byg Garanti, Dansk Byggeri samt Gulvbranchen sikrer vi kvalitet i vores løsninger.

Erfaring og professionalisme

Gennem en lang række projekter har vores faglærte og professionelle medarbejdere opnået stor praktisk erfaring. Med eget udstyr til rådighed og fagligt stærke hold af medarbejdere er vi klar til at tage imod nye udfordringer og finde den bedste løsning for hver enkelt kunde.

Kontakt os for hurtig og præcis udførelse af undergulve på dit næste projekt

Ved at vælge JP Erhvervsgulve som samarbejdspartner sikrer du, at dit byggeprojekt opfylder både nuværende og kommende generationers behov. Vi er engageret i at levere miljøvenlige gulvløsninger og skabe smukke, funktionelle og boligområder, der står som eksempler på fremragende dansk byggeri.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan JP Erhvervsgulve kan bidrage til dit byggeprojekt med vores ekspertise inden for undergulve? Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker. Vores dedikerede team er klar til at hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning for dit projekt

Har du spørgsmål eller ønsker du at drøfte dit projekt med os?

Vores team af eksperter står klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag for en personlig og professionel rådgivning.

Vi sidder klar på tlf: 26853361 eller mail: jp@jperhvervsgulve.dk

JP Erhvervsgulve ApS
Sognegårdsvej 6
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38396889

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031