23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIM for (fremtidens) landskabsarkitekter 

Studentermedlemmer af Danske landskabsarkitekter bruger 2 dage på at dygtiggøre sig i BIM. 

I dag og i morgen deltager næsten 30 landskabsarkitektstuderende i Danske Landskabsarkitekters og GRAPHISOFT Center Danmarks fælles kursus i ’BIM for landskabsarkitekter’. I løbet af to intense dage lærer de studerende og nyuddannede landskabsarkitekter de grundlæggende funktioner i Archicad og LAND4 plugin til Archicad.

Archicad og LAND4 er et oplagt match for landskabsarkitekter 

Baggrunden for at kurset er, at mange landskabsarkitektvirksomheder allerede i fuld gang med at implementere BIM. Kurset giver de studerende mulighed for at lære at beherske et at de mest anvendte BIM programmer. Således bliver de ikke blot bedre stillet, når de efter deres uddannelsesforløb skal ud at søge job. De kan også bruge de gratis studielicenser under resten af deres studie til at lave deres projekter.

LÆS OGSÅ: JUUL FROST og de første 16 år med Enghave Brygge

BIM effektiviserer landskabsarkitekternes work flow

Når landskabsarkitekter tager BIM til sig, bliver de på lige fod med de andre rådgivere, entreprenører og bygherrer en integreret del af processen. Samtidig frigiver effektiviseringen ressourcer til at fokusere på at udvikle kreative og klimavenlige landskabsarkitektoniske løsninger.

For landskabsarkitekter er Archicad ofte det foretrukne BIM-program – hvilket ikke mindst skyldes, at integrationen af Archicad og LAND4 understøtter landskabsarkitekternes særlige metoder og behov.

LÆS OGSÅ: BIM for landskabsarkitekter

Tak til Danske Landskabsarkitekter for velvilje, lokale og forplejning. Og ikke mindst: tusind tak til de studerende for deres engagement og et skud af ungdommelig energi ….

Kurser i BIM for landskabsarkitekter

Er du landskabsarkitekt, og ønsker du at dygtiggøre dig inden for BIM? Så afholder GRAPHISOFT Center Danmark løbende kurser i BIM for Landskabsarkitekter. Du kan se de konkrete datoer her →

PS: Du skal være obs på, at dette er overbygningen til Archicad Basis kurserne – hvilket fremgår af tilmeldingssiden.

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047