23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom i dybden med brandsikring på Build in Wood

På Build in Wood den 23. & 24. maj har du mulighed for selv at "bygge" din egen konference og vælge mellem 4 fagspor, så du får viden, der passer til dine ønsker og behov.

Brandsikring er et af de emner der bliver ved med at være relevant, og nu er der spændende ny viden at fordybe sig i. På dag 2 af konferencen Build in Wood den 23. & 24. maj kan du vælge fagsporet BRANDSIKRING og få en status på den nuværende lovgivning, høre om erfaringer med brandsikring og få et indblik i nogle af de brandtest, der er blevet lavet af træfacader og dæk.

Hør 3 spændende indlæg på brandsikringssporet: 

På fagsporet kan du glæde dig til 3 spændende indlæg. Du kan blandt andet høre Marianne Jørgensen, byggeteknisk fagredaktør, Træinformation.  I indlægget får du en gennemgang og præsentation af vejledning om præaccepterede løsninger
for træbyggeri i Brandklasse 1 og 2.

Du kan også høre Nicole van der Star, investment developer, NREP og Anders Dragsted, leder af Bygningsdesign, DBI tale om hvordan brand kan opleves som en showstopper – men også et designparameter. Du bliver blandt andet præsenteret for projektet, BioFacades:UpHigh, og erfaringer med brand fra UN17 Villageprojektet

Fagsporets sidste indlæg er med Balder Johansen, daglig leder, LOGIK & CO og Christian Bjerglund, leder af Bygningsprøvninger, DBI. De vil gå i dybden med Wood:UpHigh-projektet, som skal accelerere det biobaserede byggeri ved at tilvejebringe dokumentation for, at sammensatte biobaserede konstruktioner kan finde bredere og nemmere anvendelse i etagebyggeri.

Lyder det som noget for dig? 

Læs mere om konferencen her 

Tilmeld dig her og vælg dine fagspor ved tilmelding 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.046