23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bruger du standardopsætningen i Bluebeam Revu?

Mange Bluebeam Revu-brugere arbejder i en standardopsætning, der ikke er tilpasset din virksomhed eller dig, der arbejder i programmet. Få nyttig viden om, hvordan du skaber en række tilpassede profiler, der ensretter jeres arbejde med Bluebeam Revu.

Bygge- og anlægsvirksomheder er blandt de virksomheder, som investerer mindst i IT, viser undersøgelser af digitaliseringen i forskellige brancher. Men det er samarbejdsplatformen Bluebeam Revu ved at lave godt og grundigt om på.

Hver dag hjælper Bluebeam Revu millioner af samarbejdende arkitekter, ingeniører og andre byggefagfolk med at forbinde kontor og byggeplads ved at tilbyde en brugervenlig, digital platform til at samarbejde om PDF'er og tegninger.

Det minimerer fejl og betyder, at alle rådgivende og udførende fagfolk, der bliver involveret i en byggesag og skal forholde sig til informationerne i en tegning, arbejder med det samme materiale.

Standardopsætning er ikke tilpasset
Mange virksomheder i den danske byggebranche arbejder i dag allerede med Bluebeam Revu, men det sker som oftest i standardopsætningen og med standardprofiler, som ikke er tilpasset behovene i den virksomhed, der arbejder med programmet.

Det medfører en række begrænsninger for effektiviteten, samarbejdet og delingen af information, når flere mennesker skal arbejde videre på byggetegninger uden fælles fodslag.

For sagen er jo den, at tegninger kan udvikle sig markant undervejs i et projekt. Tegninger bliver opdateret, der foretages ændringer og kommentarer både af virksomhedens egne medarbejdere og måske også af eksterne samarbejdspartnere.

Derved risikerer I, at ikke alt bliver opdateret, og at misforståelser og fejl opstår, hvis ikke I har styr på jeres profilopsætning.

For meget manuelt arbejde
I standardversionen kommer Bluebeam Revu med tre profiler med navnene Revu, Avanceret Revu og Mængdeberegning. Profilerne styrer som udgangspunkt opsætningen af brugerfladen.

Det er dog ikke altid. at standardprofilerne understøtter de processer den enkelte virksomhed, eller medarbejder arbejder med. Det kan betyde betragteligt mere manuelt arbejde, hvis man hver gang skal tilpasse farver, titler på rum eller andre angivelser til virksomhedens standarder, når der arbejdes med en tegning.

Du kan blive klogere på, hvordan du kan opsætter din egen tilpassede profil her

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528

Kontaktperson

PBB
Peter Bjørnum Bøttern
Marketingkonsulent

Send til en kollega

0.094