23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fugtstrategi, god akustik & fagligt netværk på Build in Wood

Når Build in Wood åbner dørene den 23. og 24. maj, kan du dykke med ned i fugtstrategier og akustik, når Peder Fynholm fra Teknologisk Institut faciliterer spor 2 den 23. maj.  Sidste mulighed for Early Bird er i dag, fredag den 14. april.

Når vi bygger i træ, er to af de uundgåelige emner, som der skal være 100 % styr på for at få mest værdi i den færdige bygning, fugt og akustik.

På Build in Wood spor 2 den 23. maj, er det lige præcis de to emner, vi stiller skarpt på.

- Lydniveauer og akustik i træbyggerier er ofte forbundet med udfordringer og også en smule frustration. Derfor ser vi på, hvordan vi kan vi løse akustikudfordringerne, når vi inviterer to af dem, som ved allermest om emnet fra både en teoretisk og praktisk vinkel. På spor 2 kan du møde Birgit Rasmussen fra BUILD og Steffen E. Maagaard fra Artelia, som begge har arbejdet med netop de udfordringer samt løsninger, som er særligt interessante, når vi taler om træbyggerier og god akustik, siger Peder Fynholm, som glæder sig til de gode diskussioner og spørgsmål, som Build in Wood er garant for.

På spor 2 er også fugt og her særligt fugtstrategier i fokus.

- Det er ikke nogen overraskelse for nogen tror jeg, at også bekymringer om fugt kan fylde meget i træbyggerier. Derfor er en god fugtstrategi alfa og omega for at komme succesfuldt i mål med et træbyggeri. Selvom mange derude ved at der skal være styr på fugthåndteringen, så ser vi desværre stadig at det går galt. Og når det går galt med fugten, så er der desværre ofte store skader, som også kan gå ud over de gevinster, der er i at bygge med træ og ikke mindst gøre byggeriet meget dyrere end det behøver være, med en korrekt fugtstrategi, forklarer Peder Fynholm, som også har Toke Larsen fra AP Pension og Kathrine Birkemark fra Byggeskadefonden, med på scenen til at tale om fugtstrategier.

Faglige udfordringer og mulighed for at vinde Møbelsnedkernes Træbog
Igen i år står Dansk Netværk for Træbyggeri  som WE BUILD DENMARK støtter, bag et viden- og netværkskoncept, som alle deltagere kan være med i på eventets første dag.

- Der plejer at være rigtig god opbakning til vores viden- og netværkskoncept, hvor man kan løse faglige udfordringer og deltage i lodtrækning om flotte præmier. I år har vi valgt at sætte et eksemplar af Møbelsnedkernes Træbog på højkant – et ’must have’ for alle, der interesserer sig for træ. Det unikke værk er kun udgivet i 600 eksemplarer og består af tre bøger, som er samlet i en kassette i højeste kvalitet og har en værdi af kr. 2449,-, siger Peder Fynholm.

Du kan tilmelde dig Build in Wood her  og vil du vide mere om den flotte præmie, kan du læse mere om udgivelsen her 

Vil du have 15 % rabat på din deltagelse på Build in Wood? Så send en mail til chla@teknologisk.dk og modtag en rabatkode til Build in Wood 2023.

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.063