23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Celsa Steel Service opruster på specificering af armering

Risikostyring hos entreprenører booster interessen for specificering af armering

Ansvaret følger opgaven!

Måske derfor har Celsa Steel Service succes med specificering af armering til landets entreprenører. Nøgleordet er risikostyring, idet entreprenøren ved at lægge specificeringen af armeringen hos Celsa Steel Service, slipper for det tekniske ansvar. Samtidig udføres opgaven af specialister med høj faglighed. Dermed minimeres entreprenørens risiko for fejl og ekstra omkostninger, ligesom han sparer tid i projektfasen.

-  Ren ” Win-Win” kalder Carsten Røjgaard, salgs- og marketingchef for Celsa Steel Service, fokuseringen på specificering som serviceydelse. - Et tiltag, der nu har betydet, at Celsa Steel Service i Ølstykke har øget sit tekniske mandskab til specificering af armering.

Med mere mandskab og øget efterspørgsel vil specificering af armering fortsat være en væsentlig serviceydelse hos Celsa Steel service i 2023.

Læs mere om specificering her: https://celsa-steelservice.dk/services/specificering-armeringsprojekter/ og find online kataloget af byggevarer til armeringsprojekter her: https://celsa-steelservice.dk/wp-content/uploads/2021/10/produktkatalog_2021_final2_print.pdf

Foto: Celsa Steel Service

Celsa Steel Service A/S
Frodebjergvej 6
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32988210

Kontaktperson

AMC
Anette Maria Christensen
anette@konceptmarketing.dk

Send til en kollega

0.031