23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vrejlev Kirke køber Avant igen

Vrejlev Kirke i Vrå har netop udskiftet deres ældre Avant 520 med en fabriksny Avant 630, som vi med stor glæde har leveret.

Vrejlev kirke har ikke lagt skjul på deres store kærlighed til Avant, og derfor køber de endnu en gang en model fra den selv samme finske producent. Avant minilæsseren har vi netop leveret, og det fik vi en god snak omkring. De var slet ikke i tvivl om, at det skulle være en Avant igen. De har nemlig før prøvet minilæssere fra andre producenter. Det har været med store omkostninger til følge, og de ansatte blev aldrig glade for dem.

Glad for Avant minilæssere, fordi der er færre omkostninger

Jan fra Vrejlev Kirke kan fortælle, at der aldrig har været problemer med deres Avant minilæssere, modsat af hvad der har været med andre minilæssere fra andre mærker. Der er færre reparationer, og hvis uheldet er ude, er servicen hurtigt fremme, og alle reservedelene er altid hjemme.

”Vi havde vores Avant 520 i mange år, og den kørte bare. Derfor var det helt naturligt for os, at vi skulle have en Avant igen. Denne gang valgte vi et modelnummer større, så vi kan få endnu mere ud af vores maskine. Den er virkelig stærk, og så er vi bare glade for, at den er pålidelig”, fortæller Jan Christensen fra Vrejlev Kirke.

Planen er at købe to Avanter mere

Ved afleveringen af den nye Avant 630 fortæller Jan: ”inden jeg skal på pension, er min plan da helt sikkert, at vi skal nå at købe to mere. Vi er rigtig glade for den Avant vi har nu, og jeg tænker allerede nu på, hvilke muligheder Avanten byder på næste gang. Der plejer jo at komme nye modeller en gang i mellem, så det er svært at spå om, hvad det næste bliver. Det må vi tage til den tid.”.

Mange tak for en god handel – vi ser frem til at sælge to mere til jer

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.042