23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Industri manipulator til forskellige applikationer også ATEX

Vi er stolte af at kunne præsentere vores topmoderne industrielle manipulator, der er designet til at håndtere et bredt udvalg af værktøjer og materialer med præcision og lethed.

Midtjydsk Kran & Elektro a/s

Dalmec manipulator er en alsidig løsning, der kan tilpasses til forskellige brancher og applikationer.

Dalmec's industrielle manipulatorer er udstyret med en række avancerede funktioner og teknologier, der giver en øget produktivitet og effektivitet i produktionsprocesserne. Med muligheden for at programmere flere forskellige bevægelser og positioner, kan manipulatoren nemt tilpasses til forskellige opgaver og krav.

Manipulatoren er specielt designet til at håndtere forskellige emner på en sikker og præcis måde. Med dens intuitive og brugervenlige grænseflade kan operatøren nemt styre og overvåge manipulationen. Manipulatoren er også udstyret med forskellige sikkerhedsfunktioner, der beskytter operatøren og produktionsmiljøet.

Vi er overbeviste om, at vores industrielle manipulator vil øge effektiviteten og produktiviteten i din produktion og sikre en sikker håndtering af værktøjer og materialer. Kontakt os i dag for at lære mere om Dalmec manipulator og hvordan den kan opfylde dine behov og krav.

ME LinkedIn profil

Midtjydsk Kran & Elektro a/s
Rønnebærvej 4-6
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15217847

Kontaktperson

HEV
Henrik Eliselyst Vennevold
+45 21429715 hev@me.dk

Send til en kollega

0.047