23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LCA i landskabet – nyhedsbrev fra GCDK april ’23

I april-nyhedsbrevet fra GRAPHISOFT Center Danmark kan du blandet andet læse om LCA i landskabet workshop, IFC-, LCA- og indretningskurser.

Ved årsskiftet blev LCA obligatorisk for al nybyggeri. Hos Danske Landskabsarkitekter mener man, at landskabs­arkitekter også skal dokumentere klimaaftrykket af deres projekter ved hjælp af LCA-beregninger, hvis vi skal nå vores opstillede klimamål. Mens LCA er obligatorisk for nybyggeri, er LCA på landskabsprojekter et relativt nyt fænomen – og hos DL ønsker man at være med til at præge udviklingen.

11. maj afholder GRAPHISOFT Center Danmark i samarbejde med Danske Landskabsarkitekter en heldags-workshop om LCA beregninger på landskabsprojekter. Formålet med workshoppen er at skabe et fundament, som skal føre til en metodik til at beregne et sammenligneligt LCA på landskabsprojekter – på tværs af projekttyper og -størrelser.

Du kan læse mere om LCA på landskabsprojekter her → 

De kommende måneder har vi derudover oprettet en lang række specialkurser. Sammen med en række links til tidligere afholdte webinars, er det primært disse, du kan læse om i denne udgave af nyhedsbrevet.

Vi håber, der er et kursus, der fanger din interesse. Vi ønsker dig god læselyst – og en forrygende påske …

--

(Gen)se webinar #1 // Introduktion til BIM for landskabsarkitekter
Afsæt en times tid og hør Thomas Graabæk fortælle om Archicad, hvorefter du kan opleve Søren Ross Landskabsarkitekt og indehaver LAND Software, præsentere LAND4 for use with Archicad. Derudover løfter Hannah Dræby Nielsen, Byplan- og landskabsarkitekt hos BY+LAND, sløret for, hvordan de arbejder med BIM på deres projekter og præsenterer potentialer og udfordringer ved at arbejde med BIM på en landskabstegnestue.

Læs mere om introduktion til BIM for landskabsarkitekter her →

--

(Gen)se webinar #2 // Introduktion til visualiseringer i Archicad
Nu har du også mulighed for at (gen)opleve vores Tips & Tricks Webinar om visualiseringer i Archicad. I løbet af webinaret bliver du blandt andet introduceret til de forskellige visualiseringsmuligheder i Archicad.

Du kan se visualiserings-webinaret lige her →  
 
--

BIM for landskabsarkitekter – Aarhus-udgaven
2., 3. og 17. maj har du mulighed for at komme på 3-dags Archicad-kursus i Aarhus. Kurset er en kombination af vores basis- og landskabskurser og henvender sig til landskabsarkitekter, der ønsker at dygtiggøre sig i BIM.

Yderligere info og tilmelding finder du her →

--

Kursus i LCA og BIM-baserede LCA-beregninger
Så er der 3 uger til at du kan blive introduceret til LCA og lære at lave BIM-baserede LCA-beregninger med DesignLCA. Tirsdag d. 25. april bliver du blandt andet klogere på LCA og kravene i bygningsreglementet, DesignLCA, indlejret CO2 fra bygningsmaterialerne, CO2 fra bygningens drift, energiberegninger i EcoDesignerStar og oprettelse af nye materialer med produktspecifikke EPDer.  

Du tilmelder LCA-kurset her →

--

Archicad for indretningsarkitekter
 Med Archicad kan du som indretningsarkitekt, space planner eller rumdesigner både gennemføre behovsanalyser, udvikle design- og indretningsforslag, skitsere og projektere nye lokaler og transformere eksisterende.

9. og 10. maj afholder vi to-dags basis-kursus i Archicad skræddersyet til dig som arbejder med space planning og indretningsarkitektur og det, der ligner.  Du tilmeder dig basiskurset her →

23. maj følger vi op med overbygningen, som vi forslår du også, hvis du vil være køreklar i Archicad. Du tilmelder dig det avancerede kursus her →

--<br data-mce-bogus="1">

Nyhedsbreve fra GRAPHISOF Center Danmark?
Første tirsdag i måneden udsender GRAPHISOFT Center Danmark nyhedsbrev. Ønsker du at blive opdateret på, hvad der rører sig inden for vores afkrog af digitalisering og BIM, er du velkommen til at skrive dig op til vores nyhedsbrev. <br data-mce-bogus="1">

Ja, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra GRAPHISOFT Center Danmark<br data-mce-bogus="1">

<br data-mce-bogus="1">

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.046