23948sdkhjf
Del siden
Annonce

20 års erfaring i branchen

Produktion og levering af overliggere til skoler, erhvervsbygninger, lejlighedskomplekser og almindelige boliger.

Vi er stolte af at være specialister i at producere tegloverliggere af høj kvalitet til forskellige byggeprojekter. Med vores 20 års erfaring i branchen har vi opbygget en ekspertise, der spænder bredt og omfatter beregning, produktion og levering af overliggere til skoler, erhvervsbygninger, lejlighedskomplekser og almindelige boliger.

 Det er vigtigt for os, at vi kan tilpasse vores produktion til vores kunders specifikke behov og krav. Vi dedikerer os til at levere speciallavede overliggere, der passer perfekt til ethvert byggeri. Vi holder os opdateret med den seneste teknologi og viden om nye stentyper og trends på markedet.

 Vi er kendt for vores stensikre kvalitet. Med en fabrik på vores eget domicil kan vi planlægge produktionen efter kundernes efterspørgsel, hvilket gør, at vores leveringstid er hurtig, effektiv og fleksibel. Vi kan lave ændringer i produktionen med forholdsvis kort varsel, så vores kunder altid får overliggere, der er fuldstændigt tilpasset deres byggeri.

 Vi tilbyder en helhedsorienteret tilgang til vores kunders byggeprojekter. Vi kan beregne og dimensionere overliggere ud fra arkitektens tegninger og tilbyde et tilbud med numrene på overliggere og tilhørende plan- og facadetegninger. Når tilbuddet er sat i ordre, sender vi tegninger til godkendelse og indhenter information om facadestenene, inden vi endelig leverer overliggeren og tilhørende tilbehør direkte til byggepladsen.

 Vi er en erfaren og pålidelig virksomhed, der er kendt for vores stensikre kvalitet og evne til at tilpasse os vores kunders behov og krav. Vores omfattende ekspertise og dedikation til branchen gør os til en ideel samarbejdspartner for enhver, der har brug for speciallavede overliggere til deres byggeprojekt. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt.

Klik her for at besøge vores website

TS-Tegl A/S
Ulvehøjvej 5
8670 Låsby
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26434548

Kontaktperson

OH
Olivia Højbjerg
oh@ts-tegl.dk

Send til en kollega

0.062