23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Værd at vide om Göçmaksans klippemaskiner til armeringsjern

Klippemaskiner til armeringsjern er en afgørende del af bygge- og anlægsbranchen, der kan hjælpe med at øge produktiviteten og reducere arbejdsbyrden. Göçmaksan tilbyder et bredt udvalg af produkter til forskellige behov og applikationer.

Blandt deres produkter finder vi Power 24, H-serien, M-serien og SH-serien, som alle har unikke tekniske specifikationer og funktioner, der gør dem velegnet til forskellige byggeprojekter.

Göçmaksan's Power 24 kan klippe armeringsjern med en diameter på op til 24 mm. Maskinen er udstyret med en 2,2 kW motor og en automatisk smørefunktion, der sikrer, at maskinen altid fungerer på optimalt.


H-serien er designet til at klippe op til 55 mm i diameter. Disse maskiner er udstyret med en hydraulisk drev og kan klippe med høj hastighed og præcision. H-serien er også kendt for sin robuste konstruktion og høje pålidelighed.


M-serien er designet til at klippe op til 36 mm i diameter. Disse maskiner er udstyret med et mekanisk drev. M-serien er kendt for sin kompakte størrelse og lette betjening, hvilket gør den ideel til mindre opgaver og byggeprojekter, hvor pladsen kan være begrænset.


SH-serien af klippemaskiner er designet til at klippe armeringsjern med en diameter på op til 60 mm. Disse maskiner er udstyret med et elektrisk drev. SH-serien er kendt for sin nøjagtighed og holdbarhed, og er velegnet til større og mere komplekse byggeprojekter, der kræver præcis og effektiv klipning. Maskinerne er udstyret med et dobbelt hydraulisk system og kan styres via et elektrisk kontrolpanel, der kan styres både manuelt og automatisk. På grund af SH-seriens elektriske drevsystem er maskinerne ideelle til brug indendørs, hvor støjen fra hydrauliske motorer kan være et problem.


Göçmaksans klippemaskiner er velegnede til en lang række applikationer i bygge- og anlægsbranchen. Med deres forskellige størrelser og kapaciteter kan de tilpasses til forskellige byggeprojekter. For eksempel er Power 24 og M-serien ideel til mindre opgaver, mens H-serien og SH-serien er velegnede til større og mere komplekse opgaver.


Alle modeller fra Göçmaksan er udstyret med sikkerhedsforanstaltninger, der beskytter brugerne under brug. Dette omfatter funktioner såsom automatisk slukning i tilfælde af overbelastning og beskyttelsespaneler, der beskytter brugerne mod at komme i kontakt med de bevægelige dele af maskinerne.


Derudover er de alle sammen yderst mobile takket være deres hjul, hvilket gør det let at flytte maskinerne rundt på byggepladsen og tilpasse dem til forskellige opgaver. 


Se de fulde specifikationer her:
Göçmaksan's Power 24

Gökmaksan H55

Gökmaksan M55

Gökmaksan SH60


Er du interesseret i at få mere information omkring Gökmaksans maskiner eller andre produkter, så kan du kontakte os på:

+45 70 26 16 00
kundeservice@watter.dk
www.watter.dk

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997

Kontaktperson

WA
WATTER ApS
info@watter.dk

Send til en kollega

0.078